30. september 2023

NEKTES TARIFFAVTALE I 360 LOGISTICS

Landsråd i Heismontørenes Fagforening støtter de streikende lagerarbeiderne i 360 Logistics som nektes tariffavtale.

Bedriften begrunner avslaget med at «vi er ikke en sånn bedrift som har tariff», og i stedet for å komme de ansatte i møte har de bortvist de streikende fra bedriftens parkeringsplass.

Da Landsråd i Heismontørenes Fagforening tilsluttet seg en demonstrasjon til støtte for de streikende tirsdag den 14. februar hadde de streiket siden den 9. februar for noe så selvfølgelig som en tariffavtale.

Bortvisningen fra parkeringsplassen stoppet ikke de over hundre fremmøte som vil vise sin støtte til de 14 lageransatte som var i streik. Demonstrasjonen foregikk derfor på fortauet på hver sin side av den trafikkerte Haraldrudveien utenfor bedriften. På grunn av utestengelsen fra bedriften må de streikende benytte toalettene hos snille naboer.

Flere kjente fjes fra HMF var å se på demonstrasjonen.

I følge frifagbevegelse.no vil en tariffavtale bety en lønnsøkning på mer enn 50 kroner timen, noe som på en årslønn i full stilling vil utgjør nesten 100 000 kroner. I tillegg vil de få retten til AFP. Dette på lik linje med andre i logistikkbransjen.

Siste artikler

VELKOMMEN TIL BURSDAGSFEIRING

I disse dager er det 25 år siden Stiftelsen OPPHEI, som er et landsdekkende opplæringskontor for heisfaget, ble opprettet. Nå inviterer de til stor feiring!

VINNER AV ÅRETS HEISCUP

Det var knyttet stor spenning rundt hvem som skulle gå seirende ut av årets heiscup i den latviske hovedstaden. Mange lag var på forhånd utpekt som favoritter, deriblant Koneklubben som vant fjorårets heiscup i Malaga.

BRUSSEL VIL HA OMKAMP!

Etter mange politiske streiker og fanemarkeringer vant fagbevegelsen gjennom med mange av sine krav da Stortinget endelig vedtok regjeringens forslag til innstramminger i innleieregelverket.

PRAKTISK INFORMASJON OM HEISCUP 2023 I RIGA

Det nærmer seg avspark for årets Heiscup! Her er alt du trenger å vite før avreise.
2,486FølgereLik
1,036FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X