2. mars 2024

NEKTES TARIFFAVTALE I 360 LOGISTICS

Landsråd i Heismontørenes Fagforening støtter de streikende lagerarbeiderne i 360 Logistics som nektes tariffavtale.

Bedriften begrunner avslaget med at «vi er ikke en sånn bedrift som har tariff», og i stedet for å komme de ansatte i møte har de bortvist de streikende fra bedriftens parkeringsplass.

Da Landsråd i Heismontørenes Fagforening tilsluttet seg en demonstrasjon til støtte for de streikende tirsdag den 14. februar hadde de streiket siden den 9. februar for noe så selvfølgelig som en tariffavtale.

Bortvisningen fra parkeringsplassen stoppet ikke de over hundre fremmøte som vil vise sin støtte til de 14 lageransatte som var i streik. Demonstrasjonen foregikk derfor på fortauet på hver sin side av den trafikkerte Haraldrudveien utenfor bedriften. På grunn av utestengelsen fra bedriften må de streikende benytte toalettene hos snille naboer.

Flere kjente fjes fra HMF var å se på demonstrasjonen.

I følge frifagbevegelse.no vil en tariffavtale bety en lønnsøkning på mer enn 50 kroner timen, noe som på en årslønn i full stilling vil utgjør nesten 100 000 kroner. I tillegg vil de få retten til AFP. Dette på lik linje med andre i logistikkbransjen.

Siste artikler

HVA SKJER: POLITISK STREIK 14. MARS

Styret i Heismontørenes Fagforening har vedtatt en oppfordring til samtlige tilknyttede klubber om å gå til politisk streik fra klokka 13.00 den 14. mars.

Politisk streik mot økt pensjonsalder

Regjeringens forslag om å øke pensjonsalderen blir møtt med politisk streik og aksjoner.

HEISENE I VERDENS HØYESTE BYGG SKAL MODERNISERES

Med sine 828 meter er Burj Khalifa i Dubai, som sto ferdig i 2010, fortsatt verdens høyeste bygg. Nå skal heisene moderniseres.

OTIS SKAL MODERNISERE HEISENE I EIFFELTÅRNET

Heiser sørger for at besøkende til det 330 meter høye ikoniske tårnet i den franske hovedstaden skal slippe å ta beina fatt opp de 1665 trappetrinnene til toppen.
2,498FølgereLik
1,057FølgereFølg
41AbonnenterAbonnér
X