20. april 2024

1. mai i Oslo: Bli med på familiearrangement med HMF

Vi møtes på Byens Tak.

Etter flere år med avlysning på grunn av koronapandemien, er vi endelig tilbake med vår tradisjonsrike familiefrokost på arbeidernes dag. I tradisjonens tro møtes vi også denne gangen på toppen av Oslo, i det som en gang het Stratos, men som nå har byttet navn til Byens Tak. Det blir deilig mat, musikalske innslag, loddtrekning, tale og – ikke minst – trylleshow med Davido!

Ta med deg hele familien 1. mai 2023 klokka 09.00. Vi holder det gående til rundt klokka 12.00.

Byens Tak finner du i toppetasjen på Folketeaterbygningen på Youngstorget midt i Oslo.

Vi ses!

Siste artikler

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.
2,499FølgereLik
1,058FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X