6. juni 2023

HVEM ER BEST I NORGE PÅ NYMONTASJE?

Faglig Utvalg i HMF inviterer til konkurranse i nymontering av heis!

Heismontørenes Fagforening har alltid vært bevisst på faglig stolthet, og med denne konkurransen ønsker Faglig utvalg å sette ekstra fokus på godt faglig arbeid.

Hensikten med konkurransen er å sette søkelyset på alle de flinke fagforeningskameratene som daglig er ute og monterer heis, og er ment som en motivasjon for alle våre medlemmer til å bli en enda bedre heismontør. 

I en tid hvor effektivitet og økonomisk fortjeneste har blitt synonymt med kvalitet, ønsker Faglig utvalg i stedet for å fokusere på det som faktisk betyr mest; et godt faglig utført arbeid! 

Konkurranseregler

For å kunne delta må du være medlem av Heismontørenes Fagforening, og jobbe med montering av ny heis i ny sjakt. Bilder og videoer av arbeidet sendes til Faglig utvalg på e-post til kasserer@heis.no, som deretter vil vurdere bildene etter følgende kriterier:

-Forlegningsmåte av elektrisk (sjakttopp, grube, stoltak, maskinrom)

-Dører

-Ryddighet, materiell og verktøy

-Festejern/føringer i lodd

-Kjørekomfort og ulyder

-Feil på heiskontrollrapport

Innleveringsfrist for bilder og video er 15. august 2023. De tre kandidatene med mest lovende bilder og video, vil følges opp med fysisk bedømmelse av Faglig utvalg. Vinneren annonseres på Heiscup 2023 i Riga den 23. september. 

Juryen består av Faglig utvalg: Kim Roger Simble, Thomas Johansen, Stian B., Teodor Kirkenær, Bjørn Magnus Aspevold og Markus Markmanrud.

Vinneren får heder og ære, og i tillegg et gavekort på hele 8000 kroner. Alle tre finalister får også en flott genser med trykk. Vi gleder oss til å se alle bidragene. Lykke til!

Faglig utvalg bestående av (f.v.) Kim Roger, Thomas og Teodor. Stian, Markus og Bjørn Magnus var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Siste artikler

OMKOM I PATERNOSTERHEIS

Før 2002 ble det anslått at det i Tyskland døde en person per år i en Paternosterheis. Nå har denne heistypen krevd enda et liv.

HMF VISER SIN STØTTE TIL AVSKJEDIGET TILLITSVALGT HOS IKEA

Mandag den 15. mai deltok foreningen på en støttemarkering utenfor Oslo tinghus hvor rettsaken mot arbeidsgiveren skulle foregå.

OSLO TAR FLERE GREP MOT SOSIAL DUMPING

Oslo kommune vil nå skjerpe kravene til sine leverandører for å bekjempe arbeidslivskriminalitet og sosial dumping.

VIL FLAGGE UT VINTAPPING TIL DANMARK

Den 10. mai deltok foreningen på en markering til støtte for Vin- og Brennevinarbeidernes fellesklubb på Gjelleråsen rett utenfor Oslo.
2,473FølgereLik
995FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X