27. juli 2024

HVEM ER BEST I NORGE PÅ NYMONTASJE?

Faglig Utvalg i HMF inviterer til konkurranse i nymontering av heis!

Heismontørenes Fagforening har alltid vært bevisst på faglig stolthet, og med denne konkurransen ønsker Faglig utvalg å sette ekstra fokus på godt faglig arbeid.

Hensikten med konkurransen er å sette søkelyset på alle de flinke fagforeningskameratene som daglig er ute og monterer heis, og er ment som en motivasjon for alle våre medlemmer til å bli en enda bedre heismontør. 

I en tid hvor effektivitet og økonomisk fortjeneste har blitt synonymt med kvalitet, ønsker Faglig utvalg i stedet for å fokusere på det som faktisk betyr mest; et godt faglig utført arbeid! 

Konkurranseregler

For å kunne delta må du være medlem av Heismontørenes Fagforening, og jobbe med montering av ny heis i ny sjakt. Bilder og videoer av arbeidet sendes til Faglig utvalg på e-post til kasserer@heis.no, som deretter vil vurdere bildene etter følgende kriterier:

-Forlegningsmåte av elektrisk (sjakttopp, grube, stoltak, maskinrom)

-Dører

-Ryddighet, materiell og verktøy

-Festejern/føringer i lodd

-Kjørekomfort og ulyder

-Feil på heiskontrollrapport

Innleveringsfrist for bilder og video er 15. august 2023. De tre kandidatene med mest lovende bilder og video, vil følges opp med fysisk bedømmelse av Faglig utvalg. Vinneren annonseres på Heiscup 2023 i Riga den 23. september. 

Juryen består av Faglig utvalg: Kim Roger Simble, Thomas Johansen, Stian B., Teodor Kirkenær, Bjørn Magnus Aspevold og Markus Markmanrud.

Vinneren får heder og ære, og i tillegg et gavekort på hele 8000 kroner. Alle tre finalister får også en flott genser med trykk. Vi gleder oss til å se alle bidragene. Lykke til!

Faglig utvalg bestående av (f.v.) Kim Roger, Thomas og Teodor. Stian, Markus og Bjørn Magnus var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Siste artikler

I EN BAKGÅRD PÅ GRØNLAND 

Heisbransjen har tatt store steg inn i fremtiden parallelt med den teknologiske utviklingen, men det kan virke som at utviklingen ikke helt har nådd ut overalt.

DA STEMPLINGSURET BLE INNFØRT PÅ BYGGEPLASSENE

I 1967 gikk Bygg- og Tømrermestrenes forening, Murermesternes forening og Oslo Entreprenørforening inn for stempling på byggeplassene i Oslo-området – noe som berørte alle yrkesgrupper som jobbet der.

HØYREBØLGEN OG FASCISMEN

Vi leser stadig oppslag i avisene om ytre høyres aktivitet i Europa, og hvordan de har gjort seg mer relevante i politikken. Reichsbürger-bevegelsens kuppforsøk i Tyskland i 2022 var en stor sak i mediene, der flere høyt profilerte medlemmer ble arrestert. Blant annet en tidligere dommer og politiker i Alternativ fur Deutchland – et parti som ble det tredje største partiet etter valget i 2017.

STATUS FRA KURSSENTERET

Vi er nå ferdig med FSE kurs for 2024, og vi er ca. halvveis med ukeskursene.
2,497FølgereLik
1,059FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X