30. november 2023

SLÅSSKAMP ENDTE I SJAKTEN

En tenåring ble hardt skadet etter et slagsmål som endte opp i heissjakten.

En tenåring som ble pågrepet for butikktyveri ble kritisk skadd etter et slagsmål med en vekter i New York, skriver sunnewsreport.com. Under slagsmålet, som foregikk utenfor en heis, skal heisdøren ha gitt etter og de to skal ha falt ned i heissjakten.

Hell i uhell – så hadde vekteren falt ned på heistaket da heisen stod parkert i etasjen nedenfor. Tenåringen var ikke like heldig og falt mellom heisstolen og sjaktveggen videre ned i gruben. Selve redningsoperasjonen for å evakuere den skadde skal ha vært utfordrende. Tenåringen ble brakt til sykehus med kritiske skader, men forventes å overleve.

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X