21. mai 2024

SLÅSSKAMP ENDTE I SJAKTEN

En tenåring ble hardt skadet etter et slagsmål som endte opp i heissjakten.

En tenåring som ble pågrepet for butikktyveri ble kritisk skadd etter et slagsmål med en vekter i New York, skriver sunnewsreport.com. Under slagsmålet, som foregikk utenfor en heis, skal heisdøren ha gitt etter og de to skal ha falt ned i heissjakten.

Hell i uhell – så hadde vekteren falt ned på heistaket da heisen stod parkert i etasjen nedenfor. Tenåringen var ikke like heldig og falt mellom heisstolen og sjaktveggen videre ned i gruben. Selve redningsoperasjonen for å evakuere den skadde skal ha vært utfordrende. Tenåringen ble brakt til sykehus med kritiske skader, men forventes å overleve.

Siste artikler

DU KAN NÅ AVGI DIN STEMME

Den 8. mai ble det enighet i forhandlingene på heisoverenskomsten. Frem til 23. mai kan alle medlemmer si hva de mener om resultatet ved å avgi sin stemme.

ENIGHET I TARIFFOPPGJØRET

Etter tre dager med forhandlinger ble det onsdag kveld enighet med arbeidsgiverne i tarifforhandlingene på heisoverenskomsten.

TARIFFORHANDLINGENE DAG FOR DAG

Mandag 6. mai til onsdag 8. mai er satt av til tarifforhandlinger på Overenskomsten for heisfaget.

TARIFFORHANDLINGENE STARTER I DAG

Det var et forventningsfullt og optimistisk forhandlingsutvalg som i dag stilte til forhandlinger i Næringslivets Hus på Majorstua i Oslo.
2,501FølgereLik
1,063FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X