1. mars 2024

Proletært preik – ny podkast

Videoserien om heismontørenes fagforening nærmer seg slutt, og ny historie skrives etter som tiden går. Men det skulle vise seg at var grunnlag for mere prat.

Terje Skog og Christian Olstad har foreløpig laget fire ekstra episoder utover historielinjen, som skal slippes som podkast på Spotify, men blir også lagt ut på YouTube som vanlig. De første fire episodene har titler, og medfølgende temaer som: Klasser i det kapitalistiske samfunn, Arbeidsverditeori – hvem skaper samfunnets verdier?,  LO – nytte eller hemsko?, og Hovedavtalen. Podkasten har fått navnet «Proletært preik», og første episode er ute i dag. Tune in!

Siste artikler

HVA SKJER: POLITISK STREIK 14. MARS

Styret i Heismontørenes Fagforening har vedtatt en oppfordring til samtlige tilknyttede klubber om å gå til politisk streik fra klokka 13.00 den 14. mars.

Politisk streik mot økt pensjonsalder

Regjeringens forslag om å øke pensjonsalderen blir møtt med politisk streik og aksjoner.

HEISENE I VERDENS HØYESTE BYGG SKAL MODERNISERES

Med sine 828 meter er Burj Khalifa i Dubai, som sto ferdig i 2010, fortsatt verdens høyeste bygg. Nå skal heisene moderniseres.

OTIS SKAL MODERNISERE HEISENE I EIFFELTÅRNET

Heiser sørger for at besøkende til det 330 meter høye ikoniske tårnet i den franske hovedstaden skal slippe å ta beina fatt opp de 1665 trappetrinnene til toppen.
2,498FølgereLik
1,057FølgereFølg
41AbonnenterAbonnér
X