16. april 2024

Proletært preik – ny podkast

Videoserien om heismontørenes fagforening nærmer seg slutt, og ny historie skrives etter som tiden går. Men det skulle vise seg at var grunnlag for mere prat.

Terje Skog og Christian Olstad har foreløpig laget fire ekstra episoder utover historielinjen, som skal slippes som podkast på Spotify, men blir også lagt ut på YouTube som vanlig. De første fire episodene har titler, og medfølgende temaer som: Klasser i det kapitalistiske samfunn, Arbeidsverditeori – hvem skaper samfunnets verdier?,  LO – nytte eller hemsko?, og Hovedavtalen. Podkasten har fått navnet «Proletært preik», og første episode er ute i dag. Tune in!

Siste artikler

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.

FEM OMKOM I ULYKKE MED BYGGEPLASSHEIS

Mandag den 11. desember omkom fem bygningsarbeidere da en byggeplassheis raste ned 20 meter på en byggeplass nord for Stockholm.

DE FLESTE ULYKKER MED RULLETRAPP SKYLDES FEIL BRUK

De aller fleste ulykkene med rulletrapper i Singapore i løpet av fjorårets ti første måneder, skjedde fordi folk ikke brukte dem riktig. Noe som kan være gjenkjennbart med norske forhold.

HEISMONTØR KLEMT I HJEL I SJAKTEN

Rett etter klokken tolv fredag den 29. desember ble politi, redningstjeneste og ambulanse varslet om en arbeidsulykke i en heissjakt syd i Stockholm.
2,500FølgereLik
1,060FølgereFølg
42AbonnenterAbonnér
X