6. juni 2023

Proletært preik – ny podkast

Videoserien om heismontørenes fagforening nærmer seg slutt, og ny historie skrives etter som tiden går. Men det skulle vise seg at var grunnlag for mere prat.

Terje Skog og Christian Olstad har foreløpig laget fire ekstra episoder utover historielinjen, som skal slippes som podkast på Spotify, men blir også lagt ut på YouTube som vanlig. De første fire episodene har titler, og medfølgende temaer som: Klasser i det kapitalistiske samfunn, Arbeidsverditeori – hvem skaper samfunnets verdier?,  LO – nytte eller hemsko?, og Hovedavtalen. Podkasten har fått navnet «Proletært preik», og første episode er ute i dag. Tune in!

Siste artikler

OMKOM I PATERNOSTERHEIS

Før 2002 ble det anslått at det i Tyskland døde en person per år i en Paternosterheis. Nå har denne heistypen krevd enda et liv.

HMF VISER SIN STØTTE TIL AVSKJEDIGET TILLITSVALGT HOS IKEA

Mandag den 15. mai deltok foreningen på en støttemarkering utenfor Oslo tinghus hvor rettsaken mot arbeidsgiveren skulle foregå.

OSLO TAR FLERE GREP MOT SOSIAL DUMPING

Oslo kommune vil nå skjerpe kravene til sine leverandører for å bekjempe arbeidslivskriminalitet og sosial dumping.

VIL FLAGGE UT VINTAPPING TIL DANMARK

Den 10. mai deltok foreningen på en markering til støtte for Vin- og Brennevinarbeidernes fellesklubb på Gjelleråsen rett utenfor Oslo.
2,473FølgereLik
995FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X