23. april 2024

FUKTIG – MEN VELLYKKET 1. MAI

Ikke siden 2019 har foreninga kunnet samle medlemmer til den tradisjonsrike 1. mai frokosten med god mat, trylling, loddsalg og alt som hører med til en festdag.

Det var derfor gledelig at rekordmange medlemmer med familie hadde funnet turen til det som nå heter Byens Tak i toppetasjen på Folketeaterbygningen på Youngstorget midt i Oslo. 

Her var det blant annet tale for dagen fremført av nestleder Rune Larsen, og selvsagt tryllet Davido frem duer og fremførte andre trylletriks til glede for liten og stor.

Davido tryllet frem duer og fremførte andre trylletriks til glede for liten og stor.

Trosset været

Selv ikke Davido kunne få gjort noe med været på arbeiderens internasjonale kampdag. For denne maidagen bø på regn og sludd som heldigvis gikk over til oppholdsvær etter hvert. 

Været til tross, ble det i år telt 7300 deltagere i årets 1. maitog, og forrige rekordår i 2019 hvor nesten 11 000 deltok i toget i hovedstaden forble stående.

Ikke rekordmange – men flere medlemmer hadde samlet seg under foreningas fane som i år ble båret av Rune Larsen som ikke lot seg skremme av litt regn.

Været til tross, ble det i år telt 7300 deltagere i årets 1. maitog.

LO i Oslo stod som arrangør av feiringen på Youngstorget, og blant årets talere var byrådslederen og andre Oslo-politikere fra Rødt, SV og MDG samt generalsekretæren i Norsk Folkehjelp. Årets paroler var blant annet til fordel for kampen mot forskjellene i samfunnet, strømprisene, pensjon, streikeretten, faste stilinger, tariffavtaler, fagopplæring, miljø, fred i Ukraina mm. 

Siste artikler

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.
2,499FølgereLik
1,060FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X