6. juni 2023

MOTUM AB OVERTAR UNIHEIS AS

Fredag den 28. april ble det kjent at svenske Motum har overtatt norske Uniheis AS.

Det var for et år siden at Mitsubishi Electric Corporation, en global leverandør av heiser og rulletrapper, kunngjorde at de hadde kjøpt det svenske heiskonsernet Motum AB.

Siden da har mange lurt på hva som vill skje med den norske Oslobaserte heisbedriften Uniheis som i 35 år har vært kjent for å levere kvalitetsheiser fra Mitsubishi. Ikke bare i Norge, men også i Danmark. 

Nå er det klart at Motum AB har overtatt Uniheis AS fra og med den 28. april.

«I over 35 år har vi jobbet med Mitsubishi som leverandør og har hatt fokus på kvalitet. Vi har vært alene i markedet med dette tilbudet, og endelig får vi trekkraft til å nå ut til enda flere med våre produkter og tjenester. Vi er veldig glade for våre nye norske og svenske kolleger, og ser frem til å dele kunnskap mellom selskapene fremover», sier Jørn Apeland, administrerende direktør i Uniheis AS i en pressemelding.

«Uniheis vil utgjøre en nøkkelrolle i Motums fremtidige utvikling og ekspansjon. Erfaringen og ekspertisen som finnes i Uniheis gjør det mulig for oss å akselerere kunnskapsoverføringen, og dermed kan Motum tilby Mitsubishiprodukter også til våre svenske kunder», sier Fredrik Eliasson, konsernsjef for Motum AB

Siste artikler

OMKOM I PATERNOSTERHEIS

Før 2002 ble det anslått at det i Tyskland døde en person per år i en Paternosterheis. Nå har denne heistypen krevd enda et liv.

HMF VISER SIN STØTTE TIL AVSKJEDIGET TILLITSVALGT HOS IKEA

Mandag den 15. mai deltok foreningen på en støttemarkering utenfor Oslo tinghus hvor rettsaken mot arbeidsgiveren skulle foregå.

OSLO TAR FLERE GREP MOT SOSIAL DUMPING

Oslo kommune vil nå skjerpe kravene til sine leverandører for å bekjempe arbeidslivskriminalitet og sosial dumping.

VIL FLAGGE UT VINTAPPING TIL DANMARK

Den 10. mai deltok foreningen på en markering til støtte for Vin- og Brennevinarbeidernes fellesklubb på Gjelleråsen rett utenfor Oslo.
2,473FølgereLik
995FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X