30. november 2023

MOTUM AB OVERTAR UNIHEIS AS

Fredag den 28. april ble det kjent at svenske Motum har overtatt norske Uniheis AS.

Det var for et år siden at Mitsubishi Electric Corporation, en global leverandør av heiser og rulletrapper, kunngjorde at de hadde kjøpt det svenske heiskonsernet Motum AB.

Siden da har mange lurt på hva som vill skje med den norske Oslobaserte heisbedriften Uniheis som i 35 år har vært kjent for å levere kvalitetsheiser fra Mitsubishi. Ikke bare i Norge, men også i Danmark. 

Nå er det klart at Motum AB har overtatt Uniheis AS fra og med den 28. april.

«I over 35 år har vi jobbet med Mitsubishi som leverandør og har hatt fokus på kvalitet. Vi har vært alene i markedet med dette tilbudet, og endelig får vi trekkraft til å nå ut til enda flere med våre produkter og tjenester. Vi er veldig glade for våre nye norske og svenske kolleger, og ser frem til å dele kunnskap mellom selskapene fremover», sier Jørn Apeland, administrerende direktør i Uniheis AS i en pressemelding.

«Uniheis vil utgjøre en nøkkelrolle i Motums fremtidige utvikling og ekspansjon. Erfaringen og ekspertisen som finnes i Uniheis gjør det mulig for oss å akselerere kunnskapsoverføringen, og dermed kan Motum tilby Mitsubishiprodukter også til våre svenske kunder», sier Fredrik Eliasson, konsernsjef for Motum AB

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X