15. juli 2024

NYTT 4O TIMERSKURS

Er du nyvalgt verneombud eller trenger du å friske opp kunnskapen?

Den 11. september 2023 arranger EL og IT Oslo/Akershus 40-timers grunnopplæring i arbeidsmiljø tilpasset heis og elektrobransjen.

Kurset avholdes i 2 bolker fordelt på datoen 11. 12. og 13. september og 25. og 26. september i Østre Aker Vei 24, Oslo. (Lokalene som HMF deler med EL og IT). Alle dager fra klokken 08.00 – 16.00

Kursinnholdet tar utgangspunkt i den virkeligheten som angår bransjen. Dette i motsetning til kurs som tilbys alle typer bransjer under ett og nødvendigvis bare omhandler generelle forhold. Dette kurset styrke er at alt relateres til bransjens spesielle problemstillinger.

Kurset er godkjent av partene i arbeidslivet som obligatorisk kurs. Dette betyr at veiledere, innhold og metoder tilfredsstiller Arbeidsmiljølovens § 6-5, Forskrift Administrative ordninger kap.8. Viser til tilleggsavtale III, Hovedavtalen LO og NHO. Avtale om opplæring i virksomhetene for verneombud og medlemmer i arbeidsmiljøutvalg, AMU.

Fristen for påmelding er gått ut, men det er fortsatt noen plasser ledig hvis du er rask!

For mer informasjon ta kontakt med:

Vidar Holm, mobil 970 62 663. E-post: vidar.holm@elogitoa.no

Markus Hansen, mobil 46913 040. E-post: leder@heis.no

Siste artikler

HØYREBØLGEN OG FASCISMEN

Vi leser stadig oppslag i avisene om ytre høyres aktivitet i Europa, og hvordan de har gjort seg mer relevante i politikken. Reichsbürger-bevegelsens kuppforsøk i Tyskland i 2022 var en stor sak i mediene, der flere høyt profilerte medlemmer ble arrestert. Blant annet en tidligere dommer og politiker i Alternativ fur Deutchland – et parti som ble det tredje største partiet etter valget i 2017.

STATUS FRA KURSSENTERET

Vi er nå ferdig med FSE kurs for 2024, og vi er ca. halvveis med ukeskursene.

HEISMONTØRENE VISER SIN STØTTE TIL DE STREIKENDE PÅ IKT OVERENSKOMSTEN

I over en uke har IKT-arbeiderene organisert i EL og IT Forbundet streiket for en anstendig lønn og heving av minstelønna som i dag starter på 358. 000 kroner.

#Heiscup2024: Velkommen til Barcelona

August er ikke langt unna; her er alt du trenger å vite om årets Heiscup.
2,498FølgereLik
1,059FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X