17. april 2024

NYTT 4O TIMERSKURS

Er du nyvalgt verneombud eller trenger du å friske opp kunnskapen?

Den 11. september 2023 arranger EL og IT Oslo/Akershus 40-timers grunnopplæring i arbeidsmiljø tilpasset heis og elektrobransjen.

Kurset avholdes i 2 bolker fordelt på datoen 11. 12. og 13. september og 25. og 26. september i Østre Aker Vei 24, Oslo. (Lokalene som HMF deler med EL og IT). Alle dager fra klokken 08.00 – 16.00

Kursinnholdet tar utgangspunkt i den virkeligheten som angår bransjen. Dette i motsetning til kurs som tilbys alle typer bransjer under ett og nødvendigvis bare omhandler generelle forhold. Dette kurset styrke er at alt relateres til bransjens spesielle problemstillinger.

Kurset er godkjent av partene i arbeidslivet som obligatorisk kurs. Dette betyr at veiledere, innhold og metoder tilfredsstiller Arbeidsmiljølovens § 6-5, Forskrift Administrative ordninger kap.8. Viser til tilleggsavtale III, Hovedavtalen LO og NHO. Avtale om opplæring i virksomhetene for verneombud og medlemmer i arbeidsmiljøutvalg, AMU.

Fristen for påmelding er gått ut, men det er fortsatt noen plasser ledig hvis du er rask!

For mer informasjon ta kontakt med:

Vidar Holm, mobil 970 62 663. E-post: vidar.holm@elogitoa.no

Markus Hansen, mobil 46913 040. E-post: leder@heis.no

Siste artikler

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.

FEM OMKOM I ULYKKE MED BYGGEPLASSHEIS

Mandag den 11. desember omkom fem bygningsarbeidere da en byggeplassheis raste ned 20 meter på en byggeplass nord for Stockholm.

DE FLESTE ULYKKER MED RULLETRAPP SKYLDES FEIL BRUK

De aller fleste ulykkene med rulletrapper i Singapore i løpet av fjorårets ti første måneder, skjedde fordi folk ikke brukte dem riktig. Noe som kan være gjenkjennbart med norske forhold.

HEISMONTØR KLEMT I HJEL I SJAKTEN

Rett etter klokken tolv fredag den 29. desember ble politi, redningstjeneste og ambulanse varslet om en arbeidsulykke i en heissjakt syd i Stockholm.
2,499FølgereLik
1,060FølgereFølg
42AbonnenterAbonnér
X