30. september 2023

NYTT 4O TIMERSKURS

Er du nyvalgt verneombud eller trenger du å friske opp kunnskapen?

Den 11. september 2023 arranger EL og IT Oslo/Akershus 40-timers grunnopplæring i arbeidsmiljø tilpasset heis og elektrobransjen.

Kurset avholdes i 2 bolker fordelt på datoen 11. 12. og 13. september og 25. og 26. september i Østre Aker Vei 24, Oslo. (Lokalene som HMF deler med EL og IT). Alle dager fra klokken 08.00 – 16.00

Kursinnholdet tar utgangspunkt i den virkeligheten som angår bransjen. Dette i motsetning til kurs som tilbys alle typer bransjer under ett og nødvendigvis bare omhandler generelle forhold. Dette kurset styrke er at alt relateres til bransjens spesielle problemstillinger.

Kurset er godkjent av partene i arbeidslivet som obligatorisk kurs. Dette betyr at veiledere, innhold og metoder tilfredsstiller Arbeidsmiljølovens § 6-5, Forskrift Administrative ordninger kap.8. Viser til tilleggsavtale III, Hovedavtalen LO og NHO. Avtale om opplæring i virksomhetene for verneombud og medlemmer i arbeidsmiljøutvalg, AMU.

Fristen for påmelding er gått ut, men det er fortsatt noen plasser ledig hvis du er rask!

For mer informasjon ta kontakt med:

Vidar Holm, mobil 970 62 663. E-post: vidar.holm@elogitoa.no

Markus Hansen, mobil 46913 040. E-post: leder@heis.no

Siste artikler

VELKOMMEN TIL BURSDAGSFEIRING

I disse dager er det 25 år siden Stiftelsen OPPHEI, som er et landsdekkende opplæringskontor for heisfaget, ble opprettet. Nå inviterer de til stor feiring!

VINNER AV ÅRETS HEISCUP

Det var knyttet stor spenning rundt hvem som skulle gå seirende ut av årets heiscup i den latviske hovedstaden. Mange lag var på forhånd utpekt som favoritter, deriblant Koneklubben som vant fjorårets heiscup i Malaga.

BRUSSEL VIL HA OMKAMP!

Etter mange politiske streiker og fanemarkeringer vant fagbevegelsen gjennom med mange av sine krav da Stortinget endelig vedtok regjeringens forslag til innstramminger i innleieregelverket.

PRAKTISK INFORMASJON OM HEISCUP 2023 I RIGA

Det nærmer seg avspark for årets Heiscup! Her er alt du trenger å vite før avreise.
2,486FølgereLik
1,036FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X