30. april 2024

NYTT 4O TIMERSKURS

Er du nyvalgt verneombud eller trenger du å friske opp kunnskapen?

Den 11. september 2023 arranger EL og IT Oslo/Akershus 40-timers grunnopplæring i arbeidsmiljø tilpasset heis og elektrobransjen.

Kurset avholdes i 2 bolker fordelt på datoen 11. 12. og 13. september og 25. og 26. september i Østre Aker Vei 24, Oslo. (Lokalene som HMF deler med EL og IT). Alle dager fra klokken 08.00 – 16.00

Kursinnholdet tar utgangspunkt i den virkeligheten som angår bransjen. Dette i motsetning til kurs som tilbys alle typer bransjer under ett og nødvendigvis bare omhandler generelle forhold. Dette kurset styrke er at alt relateres til bransjens spesielle problemstillinger.

Kurset er godkjent av partene i arbeidslivet som obligatorisk kurs. Dette betyr at veiledere, innhold og metoder tilfredsstiller Arbeidsmiljølovens § 6-5, Forskrift Administrative ordninger kap.8. Viser til tilleggsavtale III, Hovedavtalen LO og NHO. Avtale om opplæring i virksomhetene for verneombud og medlemmer i arbeidsmiljøutvalg, AMU.

Fristen for påmelding er gått ut, men det er fortsatt noen plasser ledig hvis du er rask!

For mer informasjon ta kontakt med:

Vidar Holm, mobil 970 62 663. E-post: vidar.holm@elogitoa.no

Markus Hansen, mobil 46913 040. E-post: leder@heis.no

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,500FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X