30. september 2023

PÅMELDING TIL UKESKURS VED HBU I 2024 ER NÅ TILGJENGELIG

Det er noen måneder igjen før vi tipper inn på 2024. Men senteret er godt i gang med å forberede neste år. 

Ukeskursene begynner i slutten av januar, og du kan allerede nå melde deg på for hele neste år. Gå på hjemmesidene våre, www.heisutdanning.no, eller bruk QR koden og scan den med telefonen. Husk at om du ønsker å gå på kurs til et spesifikt tidspunkt kan det være du må være raskt ute. Her gjelder førstemann til mølla prinsippet. Har du ikke gått kurs i år, er det fortsatt noen få kurs igjen. Meld deg på før kursene blir fylt opp.

FSE-kurs 2024

FSE kursene er satt opp og dere er satt opp på kurs. De aller fleste av dere var med på årets kurs og vil få et nytt kurs på samme tidspunkt som i år, mens noen av dere var ikke med av forskjellige grunner. For 2024 vil all få SMS i god tid før kurset om når dere skal på FSE kurs. Kursene starter i januar og vil fortsette gjennom vinteren og bli ferdige på våren. Skulle ikke tidspunktet passe sier du ifra, og så får du et nytt kurs på et tidspunkt som passer bedre.

Ta kontakt

Har du spørsmål om noen av sakene, eller om helt andre ting er vi tilgjengelig på telefon 22 79 35 10, eller på e-post post@heisutdanning.no og post@opphei.no

Scan QR koden eller logg deg inn på heisutdanning.no for å melde deg på!
Martin Granseth
Martin Gransethhttp://heisutdanning.no/
Granseth er instruktør på Heisbransjens Utdanningssenter (HBU).

Siste artikler

VELKOMMEN TIL BURSDAGSFEIRING

I disse dager er det 25 år siden Stiftelsen OPPHEI, som er et landsdekkende opplæringskontor for heisfaget, ble opprettet. Nå inviterer de til stor feiring!

VINNER AV ÅRETS HEISCUP

Det var knyttet stor spenning rundt hvem som skulle gå seirende ut av årets heiscup i den latviske hovedstaden. Mange lag var på forhånd utpekt som favoritter, deriblant Koneklubben som vant fjorårets heiscup i Malaga.

BRUSSEL VIL HA OMKAMP!

Etter mange politiske streiker og fanemarkeringer vant fagbevegelsen gjennom med mange av sine krav da Stortinget endelig vedtok regjeringens forslag til innstramminger i innleieregelverket.

PRAKTISK INFORMASJON OM HEISCUP 2023 I RIGA

Det nærmer seg avspark for årets Heiscup! Her er alt du trenger å vite før avreise.
2,486FølgereLik
1,036FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X