15. juni 2024

PÅMELDING TIL UKESKURS VED HBU I 2024 ER NÅ TILGJENGELIG

Det er noen måneder igjen før vi tipper inn på 2024. Men senteret er godt i gang med å forberede neste år. 

Ukeskursene begynner i slutten av januar, og du kan allerede nå melde deg på for hele neste år. Gå på hjemmesidene våre, www.heisutdanning.no, eller bruk QR koden og scan den med telefonen. Husk at om du ønsker å gå på kurs til et spesifikt tidspunkt kan det være du må være raskt ute. Her gjelder førstemann til mølla prinsippet. Har du ikke gått kurs i år, er det fortsatt noen få kurs igjen. Meld deg på før kursene blir fylt opp.

FSE-kurs 2024

FSE kursene er satt opp og dere er satt opp på kurs. De aller fleste av dere var med på årets kurs og vil få et nytt kurs på samme tidspunkt som i år, mens noen av dere var ikke med av forskjellige grunner. For 2024 vil all få SMS i god tid før kurset om når dere skal på FSE kurs. Kursene starter i januar og vil fortsette gjennom vinteren og bli ferdige på våren. Skulle ikke tidspunktet passe sier du ifra, og så får du et nytt kurs på et tidspunkt som passer bedre.

Ta kontakt

Har du spørsmål om noen av sakene, eller om helt andre ting er vi tilgjengelig på telefon 22 79 35 10, eller på e-post post@heisutdanning.no og post@opphei.no

Scan QR koden eller logg deg inn på heisutdanning.no for å melde deg på!
Martin Granseth
Martin Gransethhttp://heisutdanning.no/
Granseth er instruktør på Heisbransjens Utdanningssenter (HBU).

Siste artikler

VIL BEDRE SIKKERHETEN PÅ ELDRE HEISER I SPANIA MED EN NY LOVGIVNING

Spanske myndigheter innfører en ny lovgivning hvor hensikten er å skjerpe sikkerheten på landets heiser. Det anslås at ca. 40 prosent av landets heiser må oppgraderes for å tilfredsstille det nye lovverket som trer i kraft 1. juli i år.

NYE HØYHUS I OSLOSENTRUM

I den nye høyhusstrategien for Oslo kommune som ble vedtatt i fjor høst, ble det åpnet opp for høyhus på mellom 42 til 125 meter i områdene rundt Oslo S.

HLF og HMF er samstemte: Kvartsstøv identifisert som et alvorlig problem i byggebransjen

Heisleverandørenes Landsforening (HLF) og Heismontørenes fagforening (HMF) kunngjør i dag en erklæring om risikoen forbundet med eksponering for kvartsstøv i heisbransjen.

NÅ KAN DET GÅ MOT ELEKTRIKERSTREIK

Etter fire dager endte forhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro med brudd den 25. april. I dag 27. mai starter meklingen.
2,500FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X