30. april 2024

PÅMELDING TIL UKESKURS VED HBU I 2024 ER NÅ TILGJENGELIG

Det er noen måneder igjen før vi tipper inn på 2024. Men senteret er godt i gang med å forberede neste år. 

Ukeskursene begynner i slutten av januar, og du kan allerede nå melde deg på for hele neste år. Gå på hjemmesidene våre, www.heisutdanning.no, eller bruk QR koden og scan den med telefonen. Husk at om du ønsker å gå på kurs til et spesifikt tidspunkt kan det være du må være raskt ute. Her gjelder førstemann til mølla prinsippet. Har du ikke gått kurs i år, er det fortsatt noen få kurs igjen. Meld deg på før kursene blir fylt opp.

FSE-kurs 2024

FSE kursene er satt opp og dere er satt opp på kurs. De aller fleste av dere var med på årets kurs og vil få et nytt kurs på samme tidspunkt som i år, mens noen av dere var ikke med av forskjellige grunner. For 2024 vil all få SMS i god tid før kurset om når dere skal på FSE kurs. Kursene starter i januar og vil fortsette gjennom vinteren og bli ferdige på våren. Skulle ikke tidspunktet passe sier du ifra, og så får du et nytt kurs på et tidspunkt som passer bedre.

Ta kontakt

Har du spørsmål om noen av sakene, eller om helt andre ting er vi tilgjengelig på telefon 22 79 35 10, eller på e-post post@heisutdanning.no og post@opphei.no

Scan QR koden eller logg deg inn på heisutdanning.no for å melde deg på!
Martin Granseth
Martin Gransethhttp://heisutdanning.no/
Granseth er instruktør på Heisbransjens Utdanningssenter (HBU).

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,500FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X