2. mars 2024

PÅMELDING TIL UKESKURS VED HBU I 2024 ER NÅ TILGJENGELIG

Det er noen måneder igjen før vi tipper inn på 2024. Men senteret er godt i gang med å forberede neste år. 

Ukeskursene begynner i slutten av januar, og du kan allerede nå melde deg på for hele neste år. Gå på hjemmesidene våre, www.heisutdanning.no, eller bruk QR koden og scan den med telefonen. Husk at om du ønsker å gå på kurs til et spesifikt tidspunkt kan det være du må være raskt ute. Her gjelder førstemann til mølla prinsippet. Har du ikke gått kurs i år, er det fortsatt noen få kurs igjen. Meld deg på før kursene blir fylt opp.

FSE-kurs 2024

FSE kursene er satt opp og dere er satt opp på kurs. De aller fleste av dere var med på årets kurs og vil få et nytt kurs på samme tidspunkt som i år, mens noen av dere var ikke med av forskjellige grunner. For 2024 vil all få SMS i god tid før kurset om når dere skal på FSE kurs. Kursene starter i januar og vil fortsette gjennom vinteren og bli ferdige på våren. Skulle ikke tidspunktet passe sier du ifra, og så får du et nytt kurs på et tidspunkt som passer bedre.

Ta kontakt

Har du spørsmål om noen av sakene, eller om helt andre ting er vi tilgjengelig på telefon 22 79 35 10, eller på e-post post@heisutdanning.no og post@opphei.no

Scan QR koden eller logg deg inn på heisutdanning.no for å melde deg på!
Martin Granseth
Martin Gransethhttp://heisutdanning.no/
Granseth er instruktør på Heisbransjens Utdanningssenter (HBU).

Siste artikler

HVA SKJER: POLITISK STREIK 14. MARS

Styret i Heismontørenes Fagforening har vedtatt en oppfordring til samtlige tilknyttede klubber om å gå til politisk streik fra klokka 13.00 den 14. mars.

Politisk streik mot økt pensjonsalder

Regjeringens forslag om å øke pensjonsalderen blir møtt med politisk streik og aksjoner.

HEISENE I VERDENS HØYESTE BYGG SKAL MODERNISERES

Med sine 828 meter er Burj Khalifa i Dubai, som sto ferdig i 2010, fortsatt verdens høyeste bygg. Nå skal heisene moderniseres.

OTIS SKAL MODERNISERE HEISENE I EIFFELTÅRNET

Heiser sørger for at besøkende til det 330 meter høye ikoniske tårnet i den franske hovedstaden skal slippe å ta beina fatt opp de 1665 trappetrinnene til toppen.
2,498FølgereLik
1,057FølgereFølg
41AbonnenterAbonnér
X