26. mai 2024

HUNDRE PROSENT ORGANISERTE I LIFT-TECH 

Det er nå full organisasjonsgrad i heisbedriften Lift-Tech AS som er lokalisert i Ålesund.

«Det er gledelig å kunne ønske heismontørene i Lift-Tech velkommen inn i den organiserte heisbransjen», sier Markus Hansen og legger til at han venter spent på å få tariffavtale i bedriften.

«I 2023 er Lift-Tech AS det eneste lokalt eide heisfirmaet i Møre og Romsdal, og et av svært få norskeide på landsbasis. Vi er også et av Norges eldste uavhengige heisfirma», skriver de på sine nettsider.

Lift-Tech AS ble først etablert som et firma under Sanne Heis AS, og har sju montører og to lærlinger. I følge proff.no hadde selskapet i 2022 et resultat før skatt på 746 000 NOK, som var en nedgang fra året før hvor resultatet var på 1 246 000 NOK. 

Siste artikler

Arbeidstilsynet skal kontrollere arbeid med helsefarlig steinstøv

Arbeidstilsynet vil i sommer utføre tilsyn i utsatte bransjer, hovedsakelig i bygg og anlegg, for å kontrollere om det forekommer at arbeidere blir eksponert for kvarts. Vi vet at arbeidstakere daglig blir utsatt for kvartsholdig steinstøv, som kan forårsake lungekreft, allergi og KOLS.

RESULTATET FRA URAVSTEMNINGEN ER KLART

Da uravstemningen i tariffoppgjøret på heisoverenskomsten ble avsluttet torsdag den 23. mai var det klart at et stort flertall av medlemmene godkjenner det fremforhandlede forslaget.

DU KAN NÅ AVGI DIN STEMME

Den 8. mai ble det enighet i forhandlingene på heisoverenskomsten. Frem til 23. mai kan alle medlemmer si hva de mener om resultatet ved å avgi sin stemme.

ENIGHET I TARIFFOPPGJØRET

Etter tre dager med forhandlinger ble det onsdag kveld enighet med arbeidsgiverne i tarifforhandlingene på heisoverenskomsten.
2,501FølgereLik
1,063FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X