30. november 2023

HUNDRE PROSENT ORGANISERTE I LIFT-TECH 

Det er nå full organisasjonsgrad i heisbedriften Lift-Tech AS som er lokalisert i Ålesund.

«Det er gledelig å kunne ønske heismontørene i Lift-Tech velkommen inn i den organiserte heisbransjen», sier Markus Hansen og legger til at han venter spent på å få tariffavtale i bedriften.

«I 2023 er Lift-Tech AS det eneste lokalt eide heisfirmaet i Møre og Romsdal, og et av svært få norskeide på landsbasis. Vi er også et av Norges eldste uavhengige heisfirma», skriver de på sine nettsider.

Lift-Tech AS ble først etablert som et firma under Sanne Heis AS, og har sju montører og to lærlinger. I følge proff.no hadde selskapet i 2022 et resultat før skatt på 746 000 NOK, som var en nedgang fra året før hvor resultatet var på 1 246 000 NOK. 

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X