30. april 2024

HUNDRE PROSENT ORGANISERTE I LIFT-TECH 

Det er nå full organisasjonsgrad i heisbedriften Lift-Tech AS som er lokalisert i Ålesund.

«Det er gledelig å kunne ønske heismontørene i Lift-Tech velkommen inn i den organiserte heisbransjen», sier Markus Hansen og legger til at han venter spent på å få tariffavtale i bedriften.

«I 2023 er Lift-Tech AS det eneste lokalt eide heisfirmaet i Møre og Romsdal, og et av svært få norskeide på landsbasis. Vi er også et av Norges eldste uavhengige heisfirma», skriver de på sine nettsider.

Lift-Tech AS ble først etablert som et firma under Sanne Heis AS, og har sju montører og to lærlinger. I følge proff.no hadde selskapet i 2022 et resultat før skatt på 746 000 NOK, som var en nedgang fra året før hvor resultatet var på 1 246 000 NOK. 

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,500FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X