21. mai 2024

KÅRING AV NORGES BESTE NYMONTASJE 

På nyåret annonserte Faglig Utvalg i foreninga at de inviterte til en konkurranse om hvem som er best i Norge på montasje – og nå er vinneren kåret.

Hensikten med konkurransen var å sette søkelyset på alle de flinke fagforeningskameratene som daglig er ute og monterer heis, og konkurransen var ment som en motivasjon for alle våre medlemmer til å bli en enda bedre heismontør. Dette i en tid hvor effektivitet og økonomisk fortjeneste har blitt synonymt med kvalitet i stedet for å fokusere på det som faktisk betyr mest; et godt faglig utført arbeid!

Faglig Utvalg fikk inn flere bidrag til konkurransen som på forhånd ble annonserte her i Heismontøren og på våre sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat. Vi fikk inn flere hundre bilder og videoer, samt dokumenter som forklarer montasjen eller spesielle hendelser under montasjen.

For juryen, bestående av Kim Roger Simble, Thomas Johansen, Stian BB, Teodor Kirkenær, Bjørn Magnus Aspevold og Markus Markmanrud, var det svært vanskelig å skille mellom første og andreplassen.

Men juryen mener de har gjort en korrekt avgjørelse basert på montasjerutiner i de respektive bedriftene, og ved en generell vurdering av arbeidet som er gjort.

Juryen kårer derfor Lars Erik Mørch i Orona som vinner av konkurransen Norges beste nymontasje. Lars Erik monterte her en Orona X15, som har en nyttelast på 1000 kg. Vi gratulerer, og premien er foruten for heder og ære et gavekort på hele 8000 kroner. 

Vinnerheisen/Lars Erik´s vinner heis er en Orona X15.
Vinnerheisen/Lars Erik´s vinner heis er en Orona X15.

Marcus Gjedde i Kone måtte dermed se seg slått på målstreken, men han kan fortsatt titulere seg med å ha levert et av Norges fineste montasjeanlegg. Gratulerer! 

Med dette håper Faglig Utvalg at vi med denne konkurransen kan ha bidratt til å løfte hverandre opp ved å fokusere på faglig utført arbeid i vårt vidstrakte land. 

Faglig Utvalg ser frem til neste år og alle de fine bidragene vi da kommer til å få. Lykke til!

Vinnerheisen. Flere bilder fra både første og andreplassen kan du se i Heismontøren nr 3/2023.

Siste artikler

DU KAN NÅ AVGI DIN STEMME

Den 8. mai ble det enighet i forhandlingene på heisoverenskomsten. Frem til 23. mai kan alle medlemmer si hva de mener om resultatet ved å avgi sin stemme.

ENIGHET I TARIFFOPPGJØRET

Etter tre dager med forhandlinger ble det onsdag kveld enighet med arbeidsgiverne i tarifforhandlingene på heisoverenskomsten.

TARIFFORHANDLINGENE DAG FOR DAG

Mandag 6. mai til onsdag 8. mai er satt av til tarifforhandlinger på Overenskomsten for heisfaget.

TARIFFORHANDLINGENE STARTER I DAG

Det var et forventningsfullt og optimistisk forhandlingsutvalg som i dag stilte til forhandlinger i Næringslivets Hus på Majorstua i Oslo.
2,501FølgereLik
1,063FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X