30. april 2024

KÅRING AV NORGES BESTE NYMONTASJE 

På nyåret annonserte Faglig Utvalg i foreninga at de inviterte til en konkurranse om hvem som er best i Norge på montasje – og nå er vinneren kåret.

Hensikten med konkurransen var å sette søkelyset på alle de flinke fagforeningskameratene som daglig er ute og monterer heis, og konkurransen var ment som en motivasjon for alle våre medlemmer til å bli en enda bedre heismontør. Dette i en tid hvor effektivitet og økonomisk fortjeneste har blitt synonymt med kvalitet i stedet for å fokusere på det som faktisk betyr mest; et godt faglig utført arbeid!

Faglig Utvalg fikk inn flere bidrag til konkurransen som på forhånd ble annonserte her i Heismontøren og på våre sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat. Vi fikk inn flere hundre bilder og videoer, samt dokumenter som forklarer montasjen eller spesielle hendelser under montasjen.

For juryen, bestående av Kim Roger Simble, Thomas Johansen, Stian BB, Teodor Kirkenær, Bjørn Magnus Aspevold og Markus Markmanrud, var det svært vanskelig å skille mellom første og andreplassen.

Men juryen mener de har gjort en korrekt avgjørelse basert på montasjerutiner i de respektive bedriftene, og ved en generell vurdering av arbeidet som er gjort.

Juryen kårer derfor Lars Erik Mørch i Orona som vinner av konkurransen Norges beste nymontasje. Lars Erik monterte her en Orona X15, som har en nyttelast på 1000 kg. Vi gratulerer, og premien er foruten for heder og ære et gavekort på hele 8000 kroner. 

Vinnerheisen/Lars Erik´s vinner heis er en Orona X15.
Vinnerheisen/Lars Erik´s vinner heis er en Orona X15.

Marcus Gjedde i Kone måtte dermed se seg slått på målstreken, men han kan fortsatt titulere seg med å ha levert et av Norges fineste montasjeanlegg. Gratulerer! 

Med dette håper Faglig Utvalg at vi med denne konkurransen kan ha bidratt til å løfte hverandre opp ved å fokusere på faglig utført arbeid i vårt vidstrakte land. 

Faglig Utvalg ser frem til neste år og alle de fine bidragene vi da kommer til å få. Lykke til!

Vinnerheisen. Flere bilder fra både første og andreplassen kan du se i Heismontøren nr 3/2023.

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,500FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X