1. mars 2024

HMF støtter Tesla-arbeidernes kamp for tariffavtale i Sverige

Det er både skremmende og oppsiktsvekkende at Elon Musk innehar så stor makt over Tesla-ansatte og deres ledelse i Norden.

Heismontørenes Fagforening gir sin fulle støtte til kravet om tariffavtale som Tesla-ansatte i Sverige krever. Vi støtter også den viktige støttestreiken som foregår utenfor Tesla-kontorene – aktiviteter som klart berører Tesla, og ikke minst Elon Musk direkte.

Vel så trist er det at Tesla-ansatte i Norge må holde sine organiseringstilslutninger hemmelige, i frykt for å miste jobbene. Og dette skjer i 2023!

Elon Musk og hans Tesla må tydeligvis lære på den vanskelige måten at arbeidslivet er annerledes i Norden og Europa, enn i USA. Amerikanske tilstander skal ikke få rotfeste seg på arbeidsplasser i Norden!

Tesla-ansatte i Sverige kjemper en viktig og riktig kamp for tariffavtale, og Heismontørenes Fagforening støtter dem fullt ut i kampen, og samtidig applauderer vi de andre i Norden som nå er engasjert i å støtte arbeiderne med støtteaksjoner.

HMF/AU
18. desember 2023

Siste artikler

HVA SKJER: POLITISK STREIK 14. MARS

Styret i Heismontørenes Fagforening har vedtatt en oppfordring til samtlige tilknyttede klubber om å gå til politisk streik fra klokka 13.00 den 14. mars.

Politisk streik mot økt pensjonsalder

Regjeringens forslag om å øke pensjonsalderen blir møtt med politisk streik og aksjoner.

HEISENE I VERDENS HØYESTE BYGG SKAL MODERNISERES

Med sine 828 meter er Burj Khalifa i Dubai, som sto ferdig i 2010, fortsatt verdens høyeste bygg. Nå skal heisene moderniseres.

OTIS SKAL MODERNISERE HEISENE I EIFFELTÅRNET

Heiser sørger for at besøkende til det 330 meter høye ikoniske tårnet i den franske hovedstaden skal slippe å ta beina fatt opp de 1665 trappetrinnene til toppen.
2,498FølgereLik
1,057FølgereFølg
41AbonnenterAbonnér
X