22. juni 2024

HEISMESSA

Heismessa Interlift, som annethvert år arrangeres i Tyskland gikk i år av stabelen fra 17. til 20. oktober med over 500 utstillere.

Den godt besøkte messa hadde i år 19 000 besøkende fra 110 land, ifølge arrangøren selv. Tradisjon tro var vårt eget kurssenter blant de mange besøkende for å holde tritt med utvikling og trender i bransjen. Neste mulighet for å delta på heismessa er i 2025, i mellomtiden kan vi korte ned ventetiden med disse bildene fra Martin.

Alle ser ut til å bruke belter på sine heiser for tiden.
I dag tilbyr alle IoT løsninger.
Det er mye å se på messa.
En åpnet ventilblokk.
Et hydraulikkstempel i akryl til utstilling.
Hydroware sin nye styring til tauheis.
Tirak verktøy til å henge i føringene.
Trappemaskin for effektivt å kunne sjaue heismaskin opp trapper.
Noen av de store konsernene var til stede på messa.

Siste artikler

TARIFFOPPGJØRET – LO-LEDELSEN FORNEKTER SEG IKKE

En fagbevegelse uten streikerett - eller som ikke våger å ta rettigheten i egne hender dersom den formelt er fraværende, er ingen ordentlig fagbevegelse.

KARTLEGGER EKSPONERINGEN AV BYGGSTØV VED RENOVERING AV BYGG

Det er ikke kun på nye byggeprosjekter hvor bygningsarbeidere kan bli eksponert for byggstøv. I et pågående forskningsprosjekt skal Statens arbeidsmiljøinstitutt karakterisere støvet som dannes gjennom renovering av eksiterende bygg.

VIL BEDRE SIKKERHETEN PÅ ELDRE HEISER I SPANIA MED EN NY LOVGIVNING

Spanske myndigheter innfører en ny lovgivning hvor hensikten er å skjerpe sikkerheten på landets heiser. Det anslås at ca. 40 prosent av landets heiser må oppgraderes for å tilfredsstille det nye lovverket som trer i kraft 1. juli i år.

NYE HØYHUS I OSLOSENTRUM

I den nye høyhusstrategien for Oslo kommune som ble vedtatt i fjor høst, ble det åpnet opp for høyhus på mellom 42 til 125 meter i områdene rundt Oslo S.
2,500FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X