1. mars 2024

BOLIGBYGGING I 2024

På grunn av renteheving og usikkerhet i boligmarkedet vil 2024 by på fortsatt utsettelser av boligprosjekter og en nedgang i påbegynte nye prosjekter.

Dette hvis vi skal tro en rapport fra Byggfakta  hvor det fremgår at det i 2024 ser ut til at markedet vil utsette 3 av 4 planlagte nybygg innen boligprosjekter, og at det vil bli utfordrende for de som jobber i dette markedet å beholde sin andel. 

De antyder også at kommende prosjektene for igangsetting i 2024 vil ha en betydelig nedgang i verdien, med en forventning om at det totale volumet vil være under 550 milliarder kroner.

Rapporten kan lastes ned på nettsiden til Byggfakta.

Siste artikler

HVA SKJER: POLITISK STREIK 14. MARS

Styret i Heismontørenes Fagforening har vedtatt en oppfordring til samtlige tilknyttede klubber om å gå til politisk streik fra klokka 13.00 den 14. mars.

Politisk streik mot økt pensjonsalder

Regjeringens forslag om å øke pensjonsalderen blir møtt med politisk streik og aksjoner.

HEISENE I VERDENS HØYESTE BYGG SKAL MODERNISERES

Med sine 828 meter er Burj Khalifa i Dubai, som sto ferdig i 2010, fortsatt verdens høyeste bygg. Nå skal heisene moderniseres.

OTIS SKAL MODERNISERE HEISENE I EIFFELTÅRNET

Heiser sørger for at besøkende til det 330 meter høye ikoniske tårnet i den franske hovedstaden skal slippe å ta beina fatt opp de 1665 trappetrinnene til toppen.
2,498FølgereLik
1,057FølgereFølg
41AbonnenterAbonnér
X