1. mars 2024

HMFs grunnskole fortsetter

I høst blåste vi endelig nytt liv i studievirksomheten i foreninga, og gjennomførte tre runder med HMFs grunnskole. Studieutvalget fikk svært gode tilbakemeldinger for gjennomføringen av kurset, og utvider nå med flere kursdatoer frem mot sommeren.

HMFs Grunnskole er et kurs som går over to dager. Kurset består av innføring i fagbevegelsens historie, viktige streiker, heismontørenes historie, valg og filosofi, med både eksterne og interne innledere.

I høst ble det avholdt to kurs i Oslo og ett i Bergen. Frem mot sommeren vil studieutvalget holde to kurs i Oslo, samt ett i Ålesund, Trondheim, Bergen og Stavanger:

  • Ålesund: 14. til 15. mars
  • Oslo 1: 21. til 22. mars
  • Trondheim: 4. til 5. april
  • Oslo 2: 17. til 18. april
  • Bergen: 29. til 30. mai
  • Stavanger: 5. til 6. juni

Ta kontakt med din lokale tillitsvalgt for å melde deg på kurs!

Siste artikler

HVA SKJER: POLITISK STREIK 14. MARS

Styret i Heismontørenes Fagforening har vedtatt en oppfordring til samtlige tilknyttede klubber om å gå til politisk streik fra klokka 13.00 den 14. mars.

Politisk streik mot økt pensjonsalder

Regjeringens forslag om å øke pensjonsalderen blir møtt med politisk streik og aksjoner.

HEISENE I VERDENS HØYESTE BYGG SKAL MODERNISERES

Med sine 828 meter er Burj Khalifa i Dubai, som sto ferdig i 2010, fortsatt verdens høyeste bygg. Nå skal heisene moderniseres.

OTIS SKAL MODERNISERE HEISENE I EIFFELTÅRNET

Heiser sørger for at besøkende til det 330 meter høye ikoniske tårnet i den franske hovedstaden skal slippe å ta beina fatt opp de 1665 trappetrinnene til toppen.
2,498FølgereLik
1,057FølgereFølg
41AbonnenterAbonnér
X