15. juni 2024

HMFs grunnskole fortsetter

I høst blåste vi endelig nytt liv i studievirksomheten i foreninga, og gjennomførte tre runder med HMFs grunnskole. Studieutvalget fikk svært gode tilbakemeldinger for gjennomføringen av kurset, og utvider nå med flere kursdatoer frem mot sommeren.

HMFs Grunnskole er et kurs som går over to dager. Kurset består av innføring i fagbevegelsens historie, viktige streiker, heismontørenes historie, valg og filosofi, med både eksterne og interne innledere.

I høst ble det avholdt to kurs i Oslo og ett i Bergen. Frem mot sommeren vil studieutvalget holde to kurs i Oslo, samt ett i Ålesund, Trondheim, Bergen og Stavanger:

  • Ålesund: 14. til 15. mars
  • Oslo 1: 21. til 22. mars
  • Trondheim: 4. til 5. april
  • Oslo 2: 17. til 18. april
  • Bergen: 29. til 30. mai
  • Stavanger: 5. til 6. juni

Ta kontakt med din lokale tillitsvalgt for å melde deg på kurs!

Siste artikler

VIL BEDRE SIKKERHETEN PÅ ELDRE HEISER I SPANIA MED EN NY LOVGIVNING

Spanske myndigheter innfører en ny lovgivning hvor hensikten er å skjerpe sikkerheten på landets heiser. Det anslås at ca. 40 prosent av landets heiser må oppgraderes for å tilfredsstille det nye lovverket som trer i kraft 1. juli i år.

NYE HØYHUS I OSLOSENTRUM

I den nye høyhusstrategien for Oslo kommune som ble vedtatt i fjor høst, ble det åpnet opp for høyhus på mellom 42 til 125 meter i områdene rundt Oslo S.

HLF og HMF er samstemte: Kvartsstøv identifisert som et alvorlig problem i byggebransjen

Heisleverandørenes Landsforening (HLF) og Heismontørenes fagforening (HMF) kunngjør i dag en erklæring om risikoen forbundet med eksponering for kvartsstøv i heisbransjen.

NÅ KAN DET GÅ MOT ELEKTRIKERSTREIK

Etter fire dager endte forhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro med brudd den 25. april. I dag 27. mai starter meklingen.
2,500FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X