17. april 2024

HEISENE I VERDENS HØYESTE BYGG SKAL MODERNISERES

Med sine 828 meter er Burj Khalifa i Dubai, som sto ferdig i 2010, fortsatt verdens høyeste bygg. Nå skal heisene moderniseres.

Nå skal de 48 heisene og de 8 rulletrappene i verdens høyeste bygg moderniseres av Otis, skriver Elevatorworld. Det var også Otis som opprinnelig stod for installasjonen av heisene og rulletrappene i bygget som ble påstartet i 2004 og som ble ferdigstilt i 2010. Servicekontrakten for vedlikehold av heisene og rulletrappene forlenges samtidig med ti år.

Skyskraperen er bygd i stål, betong, aluminium og glass. Den inneholder hotell, forretninger, kinoer, kontorer og private luksusleiligheter. Bygningen har 163 etasjer og har per februar 2019 rekorden som bygningen med flest etasjer i verden. Kostnaden for bygget var ca. 8 milliarder kroner. Kilde: Wikpedia.

Foto: Pixabay

Siste artikler

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.

FEM OMKOM I ULYKKE MED BYGGEPLASSHEIS

Mandag den 11. desember omkom fem bygningsarbeidere da en byggeplassheis raste ned 20 meter på en byggeplass nord for Stockholm.

DE FLESTE ULYKKER MED RULLETRAPP SKYLDES FEIL BRUK

De aller fleste ulykkene med rulletrapper i Singapore i løpet av fjorårets ti første måneder, skjedde fordi folk ikke brukte dem riktig. Noe som kan være gjenkjennbart med norske forhold.

HEISMONTØR KLEMT I HJEL I SJAKTEN

Rett etter klokken tolv fredag den 29. desember ble politi, redningstjeneste og ambulanse varslet om en arbeidsulykke i en heissjakt syd i Stockholm.
2,499FølgereLik
1,060FølgereFølg
42AbonnenterAbonnér
X