1. mai 2024

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

Her kan man parkere på følgende plasser:

-Plasser merket med EL og IT på baksiden av bygget. (Så lenge du legger igjen kontaktinfo i vinduet, kan du gjerne dobbeltparkere.)

-Plasser på fremsiden av bygget merket «Gjester».

-For elbiler som lader er det noen plasser på fremsiden av bygget.

-Heiskonsulentene har vært greie og stilt sine plasser til rådighet under årsmøte. Se etter merkede plasser.

-I tillegg har vi lånt noen parkeringsplasser i parkeringshuset som er i krysset ved avkjøring inn til Østre Aker Vei 24. Dette vil bli merket.

Det blir servert mat fra møtestart klokken 15.30.

Avdelinger utenfor Oslo som samles til møte, kan følge årsmøtet og delta i avstemninger via Zoom. 

For mer informasjon se innkallelse som er sendt ut på e-post.

Siste artikler

Når er det nok, Israel?

KRONIKK: Angrepene på Gazastripen har i skrivende stund herjet i 204 dager, og basert på FNs siste tall har 33.793 mennesker blitt drept, inkludert 14.500 barn, 10.000 kvinner, 490 helsepersonell, 244 hjelpearbeidere, 181 FN-ansatte, og 140 journalister. I tillegg antas det at 76.465 mennesker er skadet, og rundt 7000 er savnet. For meg snakker disse tallene for seg selv.

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.
2,501FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X