9. mai 2024

#rosastreiken: Streikemarkering i Grensen 3 med faner

Kampen for lønns- og arbeidsvilkår i plattformøkonomien står nå.

App-giganter og ny teknologi utfordrer måten vi jobber på og hvordan arbeidslivet er organisert. De rosakledte sykkelbudene er de første som tar kampen for ansattes lønns- og arbeidsvilkår i den nye plattformøkonomien. Derfor er dette en svært viktig streik hvor vi må trå støttende til. Da ILOs leder Guy Ryder besøkte de streikende sykkelbudene sa han blant annet at: «De streikende representerer en voksende del av økonomien verden beveger seg mot. Det som skjer i Oslo i dag er ikke bare viktig for dem som er direkte involvert i streiken. Dette har også betydning utenfor Norge».

Møt derfor opp og vis din støtte til de streikende sykkelbuda i Foodora torsdag 26. september klokka 09.30 utenfor Riksmeklerens kontor i Grensen 3. Vi står der en halv time fram til klokka 10.00 da meklingen med Foodora skal begynne. Still opp med faner og vis arbeidsgiversiden at våre streikende kamerater har stor og bred støtte fra alle oss i fagbevegelsen!

Lik og del eventet på facebook. Se mer om #rosastreiken på facebook.

26sep09:3010:00Fanemarkering: #rosastreiken

Siste artikler

ENIGHET I TARIFFOPPGJØRET

Etter tre dager med forhandlinger ble det onsdag kveld enighet med arbeidsgiverne i tarifforhandlingene på heisoverenskomsten.

TARIFFORHANDLINGENE DAG FOR DAG

Mandag 6. mai til onsdag 8. mai er satt av til tarifforhandlinger på Overenskomsten for heisfaget.

TARIFFORHANDLINGENE STARTER I DAG

Det var et forventningsfullt og optimistisk forhandlingsutvalg som i dag stilte til forhandlinger i Næringslivets Hus på Majorstua i Oslo.

HEISPLAN UNDERGRAVER FORTSATT DET ORGANISERTE ARBEIDSLIVET

Heisbransjen i Norge er godt organisert. Ca. 95% av heismontørene i Norge er med i en fagforening. Samtidig benytter de aller fleste heisfirmaene den landsomfattende tariffavtalen, Heisoverenskomsten, til å lage sine grunnleggende spilleregler mellom arbeidstakere og arbeidsgivere.
2,500FølgereLik
1,063FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X