2. mai 2024

GM Heis AS konkurs

I går ble heisbedriften GM Heis AS begjært konkurs i tingretten. Dette er selvfølgelig en krevende situasjon for ansatte. Ved konkurs opphører bedriften, og boet overtas av en bobestyrer. Bostyret skal nå skaffe seg oversikt over bedriftens gjeld og verdier. De skal sørge for at ingenting blir fjernet fra bedriften, og hindre tyveri eller at verdier på annen måte forsvinner.

Det er nå titalls ansatte som nå står uten jobb og inntekt og som går en usikker fremtid i møte. Det som må gjøres er uansett å søke bostyret for dekning av utestående lønn og feriepenger, evt fra lønnsgarantifondet som dekker opptil 2G. Som medlem i Heismontørenes Fagforening vil man være berettiget på støtte fra oss som arbeidsledige.

Det viktigste nå er uansett å komme tilbake i arbeid igjen. Vi oppfordrer derfor sterkt samtlige heisbedrifter som trenger folk å benytte muligheten nå til å ansette fler.

Vi følger opp sammen med de ansatte videre.

PS: Hatt GM Heis AS som heissleverandør? Finn andre seriøse heisbedrifter kan finnes her: www.velgheisbedrift.no

Siste artikler

Når er det nok, Israel?

KRONIKK: Angrepene på Gazastripen har i skrivende stund herjet i 204 dager, og basert på FNs siste tall har 33.793 mennesker blitt drept, inkludert 14.500 barn, 10.000 kvinner, 490 helsepersonell, 244 hjelpearbeidere, 181 FN-ansatte, og 140 journalister. I tillegg antas det at 76.465 mennesker er skadet, og rundt 7000 er savnet. For meg snakker disse tallene for seg selv.

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.
2,501FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X