2. mai 2024

Nytt arbeidsmiljøhefte for heisfaget

HMS-ansvarlige i foreninga har i det siste jobbet med å utarbeide et nytt arbeidsmiljøhefte for heisfaget, da det gamle var utdatert.

HMS-ansvarlige i foreninga har i det siste jobbet med å utarbeide et nytt arbeidsmiljøhefte for heisfaget, da det gamle var utdatert. 

Vi håper dette kan bli et nyttig oppslagsverk for montører, lærlinger, hjelpere og andre i bransjen. Målsettingen er null skader og at arbeidsmiljøet blir ivaretatt på byggeplassen og i sjakta.

Elektronisk utgave

I første omgang vil ikke heftet bli trykt opp, men det vil ligge tilgjengelig på 336852-www.web.tornado-node.net. Legg det gjerne til på hjem-skjermen eller som bokmerke på din telefon, nettbrett eller PC.

Heftet er korrekturlest av verneombud i bransjen som har kommet med innspill til innholdet.

Skulle du allikevel finne mangelfulle opplysninger, eller om du ønsker flere aktuelle temaer som bør belyses i heftet, så ta kontakt med HMS-ansvarlig i foreningen.

Siste artikler

Når er det nok, Israel?

KRONIKK: Angrepene på Gazastripen har i skrivende stund herjet i 204 dager, og basert på FNs siste tall har 33.793 mennesker blitt drept, inkludert 14.500 barn, 10.000 kvinner, 490 helsepersonell, 244 hjelpearbeidere, 181 FN-ansatte, og 140 journalister. I tillegg antas det at 76.465 mennesker er skadet, og rundt 7000 er savnet. For meg snakker disse tallene for seg selv.

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.
2,501FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X