29. mars 2024

Fremtiden er nå

Heisfirma Kone på Forbes liste for innovativt selskap. I Oslo er heismontør Håvard Svang i Kone igang med tanker om å inkludere el.tråsykkel som verktøy for servise.

I Oslo er heismontør Håvard Svang igang med egne tanker og prosjekt for fremtiden med servise på heiser. 

-Tanken med og implementere sykkel i Oslo er først og fremst 100% et tilbud til de som ønsker det, akkurat som batteridrill er kommet for å bli sammen med Internett og en del annet.

Etter selv og ha prøvd det ut er det en helt overlegen måte å transportere seg selv og verktøy rundt i den vakre byen vår. Ikke minst er det en stor helsegevinst i dette. Erfaringen er så langt bare positive som et hjelpemiddel.

Ikke minst er mange kunder utrolig positive og det bringer ofte frem et stort smil.

Konklusjon er som følger, supert å bruke når det passer, ikke så bra på stopp jobb med folk fast i heisen på Holmlia.

– Min drøm rundt dette er også ett lite kontor meget sentralt i Oslo med mulighet for kaffe og sosialt samvær og de mest brukte servise artiklene, Håvard Svang.

Dette er et prosjekt under stadig utvikling og fra 2019 er store deler av Oslo stengt for biltrafikk. Det gjelder og tenke fremover .

Innovativt selskap

KONE er et firma som er på liste som en av verdens mest innovative selskaper av forretningsmagasinet Forbes.

Dette er den 8. årlige listen i sitt slag, noe som er et tegn på kreativ forandring og innovasjon. I år ble KONE rangert som nr. 59 og er dermed det 7. mest innovative selskapet i Europa. KONE er også det eneste heis- og rulletrappselskapet på listen.(Kone pressemelding).

Forbes kåring

KONEs nyeste innovasjoner ved Forbes kåringen omfatter benytter blant annet det som sees på som banebrytende teknologi til å gjøre servicetjenestene for heiser og rulletrapper sikrere, mer oversiktlige og mer forutsigbare ved å forutse feil før de oppstår, og overvåke anlegget i sanntid.

Rangeringen i Forbes er basert på et mål som kalles ”Innovation Premium»: forskjellen mellom et selskaps markedskapitalisering og dets nåværende nettoverdi av kontantstrømmer fra eksisterende virksomheter.

Johnny Leo Johansen
Johnny Leo Johansen
Johansen er redaksjonsmedlem i Heismontøren.

Siste artikler

ETTER 30 ÅR ER EØS-AVTALEN FORUNDRINGSPAKKEN SOM FÆRRE OG FÆRRE VIL HA

EØS-avtalen trådte i kraft 1. januar 1994, forhandlet frem av Gro Harlem Brundtlands regjering som en forberedelse til EU-medlemskap. Tretti år senere har EØS-avtalen blitt mye mer omfattende enn den skulle være. Regjeringen garanterte for eksempel at alkoholpolitikken lå utenfor EØS. Men importmonopolet måtte oppheves og forbudet mot alkoholreklame er endret.

20 ÅR SIDEN DEN STORE STREIKEN MOT SOSIAL DUMPING 

For over hundre og femti år siden begynte arbeidsfolk her til lands å organisere seg for ikke å underby hverandre i lønn. Tariffavtalene skulle sikre alle arbeidstakere lik lønn for likt arbeid og forebygge sosial dumping.

TONJE – IKKE BRENN’A PENSJON VÅR!

Den 14. mars gikk foreningen sammen med en rekke andre fagforeninger ut i en politisk streik mot den foreslåtte økningen av pensjonsalderen.

TID FOR ÅRSMØTER

Våren er i anmarsj og med det følger årsmøter i klubbene og i foreningen.
2,501FølgereLik
1,061FølgereFølg
42AbonnenterAbonnér
X