17. april 2024

Ole Skog har gått bort

Ole Skog var en bauta i foreningsammenheng og har lagt ned mye arbeid i foreningen, samt betydd mye i utviklingen av den.

Han begynte som læregutt på Hjørnegård i 1938 og var aktiv i klubben der fra starten av. Da jobbet han med Harry Hansen, – formann i foreningen fra 1940 til
1958. Ole Skog var formann i foreningen fra 1958 til 1960 og fra 1967 til 1971. Han har sittet i foreningsstyret i store deler av perioden, og hatt en rekke verv og oppdrag for foreningen.

Han gikk fra én liten heisbedrift til den neste, og tok tillitsmannsverv for å organisere arbeiderene.

Han var veldig delaktig i oppstarten av HBU.

Utdrag fra historieboka om Ole Skog, da de kjempet mot stemplingsur. -68

Siste artikler

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.

FEM OMKOM I ULYKKE MED BYGGEPLASSHEIS

Mandag den 11. desember omkom fem bygningsarbeidere da en byggeplassheis raste ned 20 meter på en byggeplass nord for Stockholm.

DE FLESTE ULYKKER MED RULLETRAPP SKYLDES FEIL BRUK

De aller fleste ulykkene med rulletrapper i Singapore i løpet av fjorårets ti første måneder, skjedde fordi folk ikke brukte dem riktig. Noe som kan være gjenkjennbart med norske forhold.

HEISMONTØR KLEMT I HJEL I SJAKTEN

Rett etter klokken tolv fredag den 29. desember ble politi, redningstjeneste og ambulanse varslet om en arbeidsulykke i en heissjakt syd i Stockholm.
2,499FølgereLik
1,060FølgereFølg
42AbonnenterAbonnér
X