30. november 2022

Minnemarkering for ofrene etter brannen på Gulskogen i 2008

Christian Olstad
Christian Olstad
Olstad er redaksjonsmedarbeider i fagbladet Heismontøren og på heis.no.
2,440FølgereLik
967FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér

Fagbevegelsen var tilstede for og minnes de avdøde og vise respekt til deres etterlatte.

Det er 10 år siden sju polske arbeidere døde i den tragiske brannen på Gulskogen utenfor Drammen. Fagbevegelsen var tilstede fredag 9. november da det ble avholdt minnemarkering på branntomta. Blant initiativtakerne var Byggfag Drammen-Bærum som inviterte til servering og debatt i sine lokaler etterpå, hvor det var en fremleggelse av DeFacto-rapporten om ulykken.

Rune Ask (til venstre) og Helge Breistein (henholdsvis leder og nestleder i Byggfag Drammen-Bærum) holdt appell ved branntomta. Foto: Vegard Olimbstad
Foto: Vegard Olimbstad
Foto: Vegard Olimbstad

Siste artikler

FORBUD MOT LYSRØR

I løpet av neste år blir det et forbud mot flere typer lysrør og sparepærer da disse inneholder svært skadelig kvikksølv. Det er en ustrakt bruk av lysrør i eldre heiser og i heissjakter.

Ukeskurs ved Heisbransjens Utdanningssenter 2023

Nå er det mulig å melde seg på ukeskurs på HBU for 2023.

ELEVADOR DE SANTA JUSTA

Lisboa er en svært kupert by. Ingen av høydene er veldig høye, men det er bratte sider opp og ned, og stort sett så finner du bebyggelse over alt. Dette førte også til at byen har diverse transportløsninger man finner få steder.

FANT ELENDIGE BOFORHOLD

Flere enn 11 000 gjestearbeidere jobber i Stockholm, og dette er utenom de som har en fast jobb i Sverige. Men hvor bor alle?
X