27. juli 2024

Seiers- og pensjonsfest

I foreningas historie har det vært mange kamper, og en fersk pensjonist har hatt en finger med i spillet på flere av dem. Fredag 1. mars arrangerte foreninga seiers- og pensjonistfest på Bruket i Schweigaardsgate, Oslo.

I sommer fikk klubben på Orona tariffavtale, dette måtte markeres med fest og med påfølgende taler. Blant talerne sto klubbleder på Orona, Kristoffer Syvertsen. Han takket hele foreninga for den støtten de hadde fått under den to måneder lange streiken for tariffavtale på Orona.

Foreninga hedret også mangeårig tillitsvalgt i foreninga Terje Skog som nå forsøker seg som pensjonist. Selv om han ikke er så glad i oppmerksomhet rundt egen person, så takket han foreningen og alle festdeltagerne for en fin fest og for hyggelige rosende ord. Som gave fra foreningen fikk han kiteutstyr, og vi ønsker den spreke pensjonisten lykke til med den nye hobbyen. Vi håper han fortsatt blir å treffe i foreningssammenheng i tiden fremover.

Både Oronaklubben og pensjonisten ble hedret med stående applaus fra festdeltagerne.

Under følger bildeserie

Tor-Erik Lundberg
Tor-Erik Lundberg
Lundberg er redaktør i fagbladet Heismontøren.

Siste artikler

I EN BAKGÅRD PÅ GRØNLAND 

Heisbransjen har tatt store steg inn i fremtiden parallelt med den teknologiske utviklingen, men det kan virke som at utviklingen ikke helt har nådd ut overalt.

DA STEMPLINGSURET BLE INNFØRT PÅ BYGGEPLASSENE

I 1967 gikk Bygg- og Tømrermestrenes forening, Murermesternes forening og Oslo Entreprenørforening inn for stempling på byggeplassene i Oslo-området – noe som berørte alle yrkesgrupper som jobbet der.

HØYREBØLGEN OG FASCISMEN

Vi leser stadig oppslag i avisene om ytre høyres aktivitet i Europa, og hvordan de har gjort seg mer relevante i politikken. Reichsbürger-bevegelsens kuppforsøk i Tyskland i 2022 var en stor sak i mediene, der flere høyt profilerte medlemmer ble arrestert. Blant annet en tidligere dommer og politiker i Alternativ fur Deutchland – et parti som ble det tredje største partiet etter valget i 2017.

STATUS FRA KURSSENTERET

Vi er nå ferdig med FSE kurs for 2024, og vi er ca. halvveis med ukeskursene.
2,497FølgereLik
1,059FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X