Lokale forhandlinger

Hva krever klubbene i årets forhandlinger?

Egeberg er organisasjonssekretær i Heismontørenes Fagforening.

Det er mye å gjøre, så klubbene gleder seg til lokale forhandlinger. Klubblederne er lite å se på kontoret, men av og til sklir noen hemmelighetsfulle fjes forbi. Ingen klarer å fiske ut av dem hva de vil kreve i forhandlingene. Det eneste heis.no kan melde er at klubbene har fanget opp at det er nye regler for foreldrepermisjon. Da vil flere av de lokale avtalene ha en kortere periode permisjon med lønn, enn den permisjonen som foreldre kommer til å ta, særlig pappaene. Erna Solberg vil jo at det skal lages flere barn, så vi regner med at arbeidsgiverne bidrar til at det blir fristende å bidra.

Forrige artikkelLO og YS trapper opp sykehusstreiken fra tirsdag morgen
Neste artikkelEr vi midt i en teknologisk revolusjon?