30. november 2022

Klar for læretiden?

2,440FølgereLik
967FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér

EL og IT Forbundet har lagd en ny informasjonsbrosjyre rettet mot elever i videregående skole.

Brosjyren har fått navnet «Klar for læretiden», og gir en kort innføring i hvilke rettigheter og plikter en lærling har. Den inneholder også tips til hvordan man kan skaffe seg læreplass.

Last ned brosjyren her

Kan bestilles av lærere i videregående

Lærerne er opptatt av at elevene skal få en god læretid, og kan derfor hjelpe oss å spre brosjyren. Heftet er en fin og nyttig «lykke til videre-hilsen» fra læreren til sine elever før de går ut i lære. Brosjyren ligger derfor på lageret hos SubjectAid, som tilbyr lærere i skolen gratis tilleggsmateriell til sin undervisning eller til sine elever. Det er forbundet som betaler for utsendingen til lærere som bestiller brosjyren.

Her kan du lese mer; https://www.subjectaid.no/

Siste artikler

FORBUD MOT LYSRØR

I løpet av neste år blir det et forbud mot flere typer lysrør og sparepærer da disse inneholder svært skadelig kvikksølv. Det er en ustrakt bruk av lysrør i eldre heiser og i heissjakter.

Ukeskurs ved Heisbransjens Utdanningssenter 2023

Nå er det mulig å melde seg på ukeskurs på HBU for 2023.

ELEVADOR DE SANTA JUSTA

Lisboa er en svært kupert by. Ingen av høydene er veldig høye, men det er bratte sider opp og ned, og stort sett så finner du bebyggelse over alt. Dette førte også til at byen har diverse transportløsninger man finner få steder.

FANT ELENDIGE BOFORHOLD

Flere enn 11 000 gjestearbeidere jobber i Stockholm, og dette er utenom de som har en fast jobb i Sverige. Men hvor bor alle?
X