24. mars 2023

Klar for læretiden?

EL og IT Forbundet har lagd en ny informasjonsbrosjyre rettet mot elever i videregående skole.

Brosjyren har fått navnet «Klar for læretiden», og gir en kort innføring i hvilke rettigheter og plikter en lærling har. Den inneholder også tips til hvordan man kan skaffe seg læreplass.

Last ned brosjyren her

Kan bestilles av lærere i videregående

Lærerne er opptatt av at elevene skal få en god læretid, og kan derfor hjelpe oss å spre brosjyren. Heftet er en fin og nyttig «lykke til videre-hilsen» fra læreren til sine elever før de går ut i lære. Brosjyren ligger derfor på lageret hos SubjectAid, som tilbyr lærere i skolen gratis tilleggsmateriell til sin undervisning eller til sine elever. Det er forbundet som betaler for utsendingen til lærere som bestiller brosjyren.

Her kan du lese mer; https://www.subjectaid.no/

Siste artikler

KONFLIKT I ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS!

Fredag den 17. mars, klokka 08.00, gikk klubben i ASSA Abloy ut i konflikt etter flere år med lønnsnedslag til tross for store overskudd i selskapet.

Vannkrafta er vår! Bli med på aksjonsdag og politisk streik

Strømprisene i Norge er på rekordhøyt nivå og mange har problemer med å betale strømregningene. Samtidig er mesteparten av norsk kraftproduksjon er eid av staten. Krafta er vår felles eiendom. Det betyr at vi ikke trenger å overlate strømprisene til markedet alene, men kan regulere kraftmarkedet politisk.

PIZZA MED BISMAK HOS OLIVIA

Tirsdag den 28. februar tilsluttet en delegasjon fra Heismontørenes Fagforening seg til en støttemarkering for de streikende restaurantarbeiderne på Olivia i Hegdehaugsveien.

Vi krever slutt på sosial dumping på Heisplan AS!

Siden i fjor sommer har vi forsøkt å få på plass tariffavtale på heisbedriften Heisplan AS. Heisplan nekter å etterkomme vårt krav.
2,455FølgereLik
988FølgereFølg
34AbonnenterAbonnér
X