15. juni 2024

Klar for læretiden?

EL og IT Forbundet har lagd en ny informasjonsbrosjyre rettet mot elever i videregående skole.

Brosjyren har fått navnet «Klar for læretiden», og gir en kort innføring i hvilke rettigheter og plikter en lærling har. Den inneholder også tips til hvordan man kan skaffe seg læreplass.

Last ned brosjyren her

Kan bestilles av lærere i videregående

Lærerne er opptatt av at elevene skal få en god læretid, og kan derfor hjelpe oss å spre brosjyren. Heftet er en fin og nyttig «lykke til videre-hilsen» fra læreren til sine elever før de går ut i lære. Brosjyren ligger derfor på lageret hos SubjectAid, som tilbyr lærere i skolen gratis tilleggsmateriell til sin undervisning eller til sine elever. Det er forbundet som betaler for utsendingen til lærere som bestiller brosjyren.

Her kan du lese mer; https://www.subjectaid.no/

Siste artikler

VIL BEDRE SIKKERHETEN PÅ ELDRE HEISER I SPANIA MED EN NY LOVGIVNING

Spanske myndigheter innfører en ny lovgivning hvor hensikten er å skjerpe sikkerheten på landets heiser. Det anslås at ca. 40 prosent av landets heiser må oppgraderes for å tilfredsstille det nye lovverket som trer i kraft 1. juli i år.

NYE HØYHUS I OSLOSENTRUM

I den nye høyhusstrategien for Oslo kommune som ble vedtatt i fjor høst, ble det åpnet opp for høyhus på mellom 42 til 125 meter i områdene rundt Oslo S.

HLF og HMF er samstemte: Kvartsstøv identifisert som et alvorlig problem i byggebransjen

Heisleverandørenes Landsforening (HLF) og Heismontørenes fagforening (HMF) kunngjør i dag en erklæring om risikoen forbundet med eksponering for kvartsstøv i heisbransjen.

NÅ KAN DET GÅ MOT ELEKTRIKERSTREIK

Etter fire dager endte forhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro med brudd den 25. april. I dag 27. mai starter meklingen.
2,500FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X