9. mai 2024

Pågrepet for å ha spyttet på heistablå

Mens vi andre gjør hva vi kan for å unngå spredning av koronaviruset, så kan det virke som at andre går aktivt inne for det motsatte.

En 63 år gammel mann ble fanget opp av et overvåkningskamera i det han spyttet på alle knappene i heisen. Dette etter først å ha trykt på knappen for sin egen etasje, skriver nettavisen The Star.

Bekymrete beboere i Sungai Ara (Malaysia) varslet politiet som pågrep mannen. Den mistenkte skal ha innrømmet at han var involvert i hendelsen og er nå varetekstfengslet.

Beboerne kan puste lettet ut etter at den mistenkte ikke viste symptomer på Covid-19 og ble testet negativt for viruset.

Siste artikler

ENIGHET I TARIFFOPPGJØRET

Etter tre dager med forhandlinger ble det onsdag kveld enighet med arbeidsgiverne i tarifforhandlingene på heisoverenskomsten.

TARIFFORHANDLINGENE DAG FOR DAG

Mandag 6. mai til onsdag 8. mai er satt av til tarifforhandlinger på Overenskomsten for heisfaget.

TARIFFORHANDLINGENE STARTER I DAG

Det var et forventningsfullt og optimistisk forhandlingsutvalg som i dag stilte til forhandlinger i Næringslivets Hus på Majorstua i Oslo.

HEISPLAN UNDERGRAVER FORTSATT DET ORGANISERTE ARBEIDSLIVET

Heisbransjen i Norge er godt organisert. Ca. 95% av heismontørene i Norge er med i en fagforening. Samtidig benytter de aller fleste heisfirmaene den landsomfattende tariffavtalen, Heisoverenskomsten, til å lage sine grunnleggende spilleregler mellom arbeidstakere og arbeidsgivere.
2,501FølgereLik
1,062FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X