3. februar 2023

Hva skjer med Heiscup 2020?

2,441FølgereLik
988FølgereFølg
32AbonnenterAbonnér

På grunn av den pågående korona-pandemien, er Heismontørenes Fagforening usikre på hvorvidt det blir mulig å gjennomføre årets heiscup.

Det er vanskelig å forutse hva slags reiserestriksjoner som vil foreligge i tiden fremover, og av den grunn er det vanskelig for oss i HMF å fastslå hvorvidt Heiscup 2020 vil bli avlyst eller ikke. Vi vil ha et klarere bilde av situasjonen i juni, og vil komme tilbake med endelig informasjon om Heiscup 2020s skjebne da.

I mellomtiden oppfordrer vi alle til å ikke kjøpe billetter før endelig informasjon foreligger. Har du allerede bestilt? Reiseforsikringen du har via LOfavør dekker alle avbestillinger, uansett grunn, og til hvilket som helst land, så lenge du bestilte reisen før 12. mars 2020. Les mer her.

Se også Forbrukerrådets informasjonsside med råd om blant annet reise, ferie og betalingsproblemer.

Siste artikler

KAMPEN OM LEDERVERVET I FORBUNDET

Eystein Garberg (44) mener det er mye bra i forbundet i dag, men at vi er forpliktet til å forbedre oss hele tiden. Han er en av to kandidater som stiller til valg som ny forbundsleder på landsmøte i mars.

GRØNN FREMTID, BÆREKRAFT OG NULLUTSLIPP – HVOR FLINKE ER EGENTLIG HEISSELSKAPENE?

Om du er i butikken og handler, tar kollektivt, eller ser på tv er det én gjenganger: Miljø. Det handler om nullutslipp, bærekraft og en grønnere fremtid for oss alle og jordkloden. Dette markeres gjerne med et grønt blad eller noe vi forbinder med naturen.

KONE KJØPER STARLIFT

I dag ble det kjent at Kone AS har kjøpt norskeide Starlift AS.

Ny faglig leder på OPPHEI

Opplæringskontoret for heisfaget har fått ny faglig leder. Tidligere heismontør Lars Selebø har tatt over etter at Geir Håvi gikk av med pensjon tidligere i år. Vi tok en tur opp til senteret på Karihaugen for en prat med Oppheis nyeste tilskudd.
X