Hva skjer med Heiscup 2020?

På grunn av den pågående korona-pandemien, er Heismontørenes Fagforening usikre på hvorvidt det blir mulig å gjennomføre årets heiscup.

Det er vanskelig å forutse hva slags reiserestriksjoner som vil foreligge i tiden fremover, og av den grunn er det vanskelig for oss i HMF å fastslå hvorvidt Heiscup 2020 vil bli avlyst eller ikke. Vi vil ha et klarere bilde av situasjonen i juni, og vil komme tilbake med endelig informasjon om Heiscup 2020s skjebne da.

I mellomtiden oppfordrer vi alle til å ikke kjøpe billetter før endelig informasjon foreligger. Har du allerede bestilt? Reiseforsikringen du har via LOfavør dekker alle avbestillinger, uansett grunn, og til hvilket som helst land, så lenge du bestilte reisen før 12. mars 2020. Les mer her.

Se også Forbrukerrådets informasjonsside med råd om blant annet reise, ferie og betalingsproblemer.

Forrige artikkelVi tar pulsen på den danske heisbransjen
Neste artikkelØkning i organiserte i Norge – HMF ligger stabilt på godt over 90 prosent