24. april 2024

Hva skjer med Heiscup 2020?

På grunn av den pågående korona-pandemien, er Heismontørenes Fagforening usikre på hvorvidt det blir mulig å gjennomføre årets heiscup.

Det er vanskelig å forutse hva slags reiserestriksjoner som vil foreligge i tiden fremover, og av den grunn er det vanskelig for oss i HMF å fastslå hvorvidt Heiscup 2020 vil bli avlyst eller ikke. Vi vil ha et klarere bilde av situasjonen i juni, og vil komme tilbake med endelig informasjon om Heiscup 2020s skjebne da.

I mellomtiden oppfordrer vi alle til å ikke kjøpe billetter før endelig informasjon foreligger. Har du allerede bestilt? Reiseforsikringen du har via LOfavør dekker alle avbestillinger, uansett grunn, og til hvilket som helst land, så lenge du bestilte reisen før 12. mars 2020. Les mer her.

Se også Forbrukerrådets informasjonsside med råd om blant annet reise, ferie og betalingsproblemer.

Siste artikler

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X