23. september 2023

Memorial day

For å minnes de mange omkomne i arbeidsulykker i USA og Canada vil den amerikanske fagforeningen avholde en nasjonal minnedag i dag 28. april.

IUEC Director of Safety, Mike Langer, forteller redaksjonen at denne dagen vil The International Union of Elevator Constructors (IUEC) arrangere IUEC Safety Stand Down Day for å minnes de som dro på jobb men aldri kom hjem. Dette sammenfaller også med Workers Memorial Day i USA og The National Day of Mourning i Canada.

IUEC har siden starten i 1901 dessverre mistet i underkant av 300 medlemmer i arbeidsulykker.

I den forbindelse har de opprettet en nettside hvor de vil dele viktig HMS-informasjon. Siden er tilgjengelig fra i dag, tirsdag den 28. april 2020.

Siste artikler

BRUSSEL VIL HA OMKAMP!

Etter mange politiske streiker og fanemarkeringer vant fagbevegelsen gjennom med mange av sine krav da Stortinget endelig vedtok regjeringens forslag til innstramminger i innleieregelverket.

PRAKTISK INFORMASJON OM HEISCUP 2023 I RIGA

Det nærmer seg avspark for årets Heiscup! Her er alt du trenger å vite før avreise.

PÅMELDING TIL UKESKURS VED HBU I 2024 ER NÅ TILGJENGELIG

Det er noen måneder igjen før vi tipper inn på 2024. Men senteret er godt i gang med å forberede neste år. 

NASJONAL MARKERINGSDAG TIL FORSVAR FOR FASTE ANSETTELSER

Etter mange års kamp og flere politiske streiker vant fagbevegelsen frem med sitt krav om en innstramming i adgangen til innleid arbeidskraft fom 1. juli. Nå vil EUs overvåkningsorgan ESA overprøve regjeringas innleieforbud.
2,485FølgereLik
1,028FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X