17. april 2024

Memorial day

For å minnes de mange omkomne i arbeidsulykker i USA og Canada vil den amerikanske fagforeningen avholde en nasjonal minnedag i dag 28. april.

IUEC Director of Safety, Mike Langer, forteller redaksjonen at denne dagen vil The International Union of Elevator Constructors (IUEC) arrangere IUEC Safety Stand Down Day for å minnes de som dro på jobb men aldri kom hjem. Dette sammenfaller også med Workers Memorial Day i USA og The National Day of Mourning i Canada.

IUEC har siden starten i 1901 dessverre mistet i underkant av 300 medlemmer i arbeidsulykker.

I den forbindelse har de opprettet en nettside hvor de vil dele viktig HMS-informasjon. Siden er tilgjengelig fra i dag, tirsdag den 28. april 2020.

Siste artikler

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.

FEM OMKOM I ULYKKE MED BYGGEPLASSHEIS

Mandag den 11. desember omkom fem bygningsarbeidere da en byggeplassheis raste ned 20 meter på en byggeplass nord for Stockholm.

DE FLESTE ULYKKER MED RULLETRAPP SKYLDES FEIL BRUK

De aller fleste ulykkene med rulletrapper i Singapore i løpet av fjorårets ti første måneder, skjedde fordi folk ikke brukte dem riktig. Noe som kan være gjenkjennbart med norske forhold.

HEISMONTØR KLEMT I HJEL I SJAKTEN

Rett etter klokken tolv fredag den 29. desember ble politi, redningstjeneste og ambulanse varslet om en arbeidsulykke i en heissjakt syd i Stockholm.
2,499FølgereLik
1,060FølgereFølg
42AbonnenterAbonnér
X