3. februar 2023

Memorial day

2,441FølgereLik
988FølgereFølg
32AbonnenterAbonnér

For å minnes de mange omkomne i arbeidsulykker i USA og Canada vil den amerikanske fagforeningen avholde en nasjonal minnedag i dag 28. april.

IUEC Director of Safety, Mike Langer, forteller redaksjonen at denne dagen vil The International Union of Elevator Constructors (IUEC) arrangere IUEC Safety Stand Down Day for å minnes de som dro på jobb men aldri kom hjem. Dette sammenfaller også med Workers Memorial Day i USA og The National Day of Mourning i Canada.

IUEC har siden starten i 1901 dessverre mistet i underkant av 300 medlemmer i arbeidsulykker.

I den forbindelse har de opprettet en nettside hvor de vil dele viktig HMS-informasjon. Siden er tilgjengelig fra i dag, tirsdag den 28. april 2020.

Siste artikler

KAMPEN OM LEDERVERVET I FORBUNDET

Eystein Garberg (44) mener det er mye bra i forbundet i dag, men at vi er forpliktet til å forbedre oss hele tiden. Han er en av to kandidater som stiller til valg som ny forbundsleder på landsmøte i mars.

GRØNN FREMTID, BÆREKRAFT OG NULLUTSLIPP – HVOR FLINKE ER EGENTLIG HEISSELSKAPENE?

Om du er i butikken og handler, tar kollektivt, eller ser på tv er det én gjenganger: Miljø. Det handler om nullutslipp, bærekraft og en grønnere fremtid for oss alle og jordkloden. Dette markeres gjerne med et grønt blad eller noe vi forbinder med naturen.

KONE KJØPER STARLIFT

I dag ble det kjent at Kone AS har kjøpt norskeide Starlift AS.

Ny faglig leder på OPPHEI

Opplæringskontoret for heisfaget har fått ny faglig leder. Tidligere heismontør Lars Selebø har tatt over etter at Geir Håvi gikk av med pensjon tidligere i år. Vi tok en tur opp til senteret på Karihaugen for en prat med Oppheis nyeste tilskudd.
X