13. juli 2024
Home Aktuelt Arbeidernes dag 2020

Arbeidernes dag 2020

0
Arbeidernes dag 2020

Velkommen til HMFs tradisjonsrike 1. mai-frokost – på internett i anledning pandemien.

Som alltid holder Markus Hansen 1. mai-talen sin, og vi har fått Davido til å ta sitt magiske trylleshow til internettet. Alt ser du i videoen over. Etter frokost blir det til og med tog, men også dette vil foregå på nettet. LO har trommet sammen et virtuelt tog, og det, samt fana vår, finner du her: https://1mai2020.no/

Og vi kan ikke ha en 1. mai-frokost uten loddtrekning. I år har vi valgt å samle inn penger til Leger Uten Grenser, og du finner innsamlingen på Facebook-siden vår. Vi trekker en tilfeldig vinner blant dere som har gitt. Premien blir annonsert senere, men vi garanterer at den er fin!

Gratulerer med dagen!

X