18. april 2024

Heiscup 2020 i Malaga avlyses

Styret i Heismontørens Fagforening har dessverre måttet vedta at årets heiscup i Malaga avlyses grunnet Koronapandemien.

Grunnet usikkerheten rundt utviklingen av koronapandemien er det vanskelig å planlegge og bestille baner, hotell og festlokaler til banketten. Derfor er årets store sportslige og sosiale begivenhet avlyst.

Per nå er det kun tillat med arrangement på offentlig sted for inntil 50 personer, altså langt færre enn hva som er deltagelse på en heiscup. Dessuten frarådes alle til å ikke foreta utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendig.

Reiseforsikringen du har via LO favør dekker alle avbestillinger, uansett grunn, og til hvilket som helst land, så lenge du bestilte reisen før 12. mars 2020. Se også Forbrukerrådets informasjonsside.

Siste artikler

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.

FEM OMKOM I ULYKKE MED BYGGEPLASSHEIS

Mandag den 11. desember omkom fem bygningsarbeidere da en byggeplassheis raste ned 20 meter på en byggeplass nord for Stockholm.
2,499FølgereLik
1,060FølgereFølg
42AbonnenterAbonnér
X