21. mai 2024

Heismontør omkom i forbindelse med wireskift

Det er med stor sorg at den amerikanske fagforeningen IUEC meddeler at de har hatt et nytt dødsfall mandag den 29. juni.

Den 61 år gamle heismontøren, tilhørende Local 2 Chicago IL, var i gang med et wireskift for heisbedriften Parkway Elevator Co. da ulykken inntraff. Montøren omkom senere av skadene han pådro seg. Det er ingen ytterligere opplysninger rundt ulykken, da den fortsatt er under etterforskning.

Våre tanker går til familie, venner og kollegaer.

La dette være nok en påminnelse om at vi arbeider i et svært risikofylt yrke. Ta deg god tid til å planlegge jobben og sørg alltid for minst to sikkerhetsbarrierer. Stress , arbeidspress og lange dager øker risikoen for ulykker.

Les også «Mange dødsulykker».

Tickcounter fra www.iuec.org

Siste artikler

DU KAN NÅ AVGI DIN STEMME

Den 8. mai ble det enighet i forhandlingene på heisoverenskomsten. Frem til 23. mai kan alle medlemmer si hva de mener om resultatet ved å avgi sin stemme.

ENIGHET I TARIFFOPPGJØRET

Etter tre dager med forhandlinger ble det onsdag kveld enighet med arbeidsgiverne i tarifforhandlingene på heisoverenskomsten.

TARIFFORHANDLINGENE DAG FOR DAG

Mandag 6. mai til onsdag 8. mai er satt av til tarifforhandlinger på Overenskomsten for heisfaget.

TARIFFORHANDLINGENE STARTER I DAG

Det var et forventningsfullt og optimistisk forhandlingsutvalg som i dag stilte til forhandlinger i Næringslivets Hus på Majorstua i Oslo.
2,501FølgereLik
1,063FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X