30. november 2023

Heismontør omkom i forbindelse med wireskift

Det er med stor sorg at den amerikanske fagforeningen IUEC meddeler at de har hatt et nytt dødsfall mandag den 29. juni.

Den 61 år gamle heismontøren, tilhørende Local 2 Chicago IL, var i gang med et wireskift for heisbedriften Parkway Elevator Co. da ulykken inntraff. Montøren omkom senere av skadene han pådro seg. Det er ingen ytterligere opplysninger rundt ulykken, da den fortsatt er under etterforskning.

Våre tanker går til familie, venner og kollegaer.

La dette være nok en påminnelse om at vi arbeider i et svært risikofylt yrke. Ta deg god tid til å planlegge jobben og sørg alltid for minst to sikkerhetsbarrierer. Stress , arbeidspress og lange dager øker risikoen for ulykker.

Les også «Mange dødsulykker».

Tickcounter fra www.iuec.org

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X