Heismontør omkom i forbindelse med wireskift

Det er med stor sorg at den amerikanske fagforeningen IUEC meddeler at de har hatt et nytt dødsfall mandag den 29. juni.

Den 61 år gamle heismontøren, tilhørende Local 2 Chicago IL, var i gang med et wireskift for heisbedriften Parkway Elevator Co. da ulykken inntraff. Montøren omkom senere av skadene han pådro seg. Det er ingen ytterligere opplysninger rundt ulykken, da den fortsatt er under etterforskning.

Våre tanker går til familie, venner og kollegaer.

La dette være nok en påminnelse om at vi arbeider i et svært risikofylt yrke. Ta deg god tid til å planlegge jobben og sørg alltid for minst to sikkerhetsbarrierer. Stress , arbeidspress og lange dager øker risikoen for ulykker.

Les også «Mange dødsulykker».

Tickcounter fra www.iuec.org
Forrige artikkelTerje Skog: Schindler tilraner seg jukseprofitt!
Neste artikkelSchindler-montørene fortsatt uten full lønn