2. april 2023

Montørklubben i KONE støtter heismontørene i Schindler

Bård Navrud
Bård Navrud
Navrud er styremedlem i HMF.

Montørklubben i KONE støtter sine kamerater i Schindler. Les deres støtteuttalelse her.

Montørklubben v/Kone gir alle arbeidstakere på Schindler en uforbeholden støtte til å forsvare sitt avtaleverk og tillitsvalgtes arbeid for å representere medlemmenes interesser.

Den fagforeningsfiendtlige holdningen til den nye ledelsen på Schindler kan ikke aksepteres. Innføringen av den fryktbaserte kulturen som våre kamerater opplever passer ikke inn i det arbeidslivet vi kjenner. Denne typen holdninger kan ikke aksepteres og vi kommer til å jobbe for at dette blir slått kraftig ned på av en samlet fagbevegelse!

Montørklubben v/Kone krever at truslene mot de tillitsvalgte trekkes og at det tas initiativ fra ledelsens side til å følge allerede inngåtte avtaler og føre reelle forhandlinger hvis man ønsker å endre på disse.

For montørklubben v/Kone
Bård Navrud – klubbleder
09.11.2020

Siste artikler

28 ARBEIDSTAKERE OMKOM PÅ JOBB

I fjor omkom 28 arbeidstakere på jobb i det landbaserte arbeidslivet i Norge. Åtte av disse var innen bygg og anleggsvirksomhet.

BRUDD I MELLOMOPPGJØRET

Som forventet ble det etter fire dager med lønnsforhandlinger brudd mellom LO og NHO torsdag den 30. mars.

ÅRSMØTE 2023

Husk årsmøte i Heismontørenes Fagforening torsdag 30. mars kl 15.30.

KONFLIKT I ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS!

Fredag den 17. mars, klokka 08.00, gikk klubben i ASSA Abloy ut i konflikt etter flere år med lønnsnedslag til tross for store overskudd i selskapet.
2,460FølgereLik
988FølgereFølg
34AbonnenterAbonnér
X