14. april 2024

Montørklubben i KONE støtter heismontørene i Schindler

Montørklubben i KONE støtter sine kamerater i Schindler. Les deres støtteuttalelse her.

Montørklubben v/Kone gir alle arbeidstakere på Schindler en uforbeholden støtte til å forsvare sitt avtaleverk og tillitsvalgtes arbeid for å representere medlemmenes interesser.

Den fagforeningsfiendtlige holdningen til den nye ledelsen på Schindler kan ikke aksepteres. Innføringen av den fryktbaserte kulturen som våre kamerater opplever passer ikke inn i det arbeidslivet vi kjenner. Denne typen holdninger kan ikke aksepteres og vi kommer til å jobbe for at dette blir slått kraftig ned på av en samlet fagbevegelse!

Montørklubben v/Kone krever at truslene mot de tillitsvalgte trekkes og at det tas initiativ fra ledelsens side til å følge allerede inngåtte avtaler og føre reelle forhandlinger hvis man ønsker å endre på disse.

For montørklubben v/Kone
Bård Navrud – klubbleder
09.11.2020

Bård Navrud
Bård Navrud
Navrud er styremedlem i HMF.

Siste artikler

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.

FEM OMKOM I ULYKKE MED BYGGEPLASSHEIS

Mandag den 11. desember omkom fem bygningsarbeidere da en byggeplassheis raste ned 20 meter på en byggeplass nord for Stockholm.

DE FLESTE ULYKKER MED RULLETRAPP SKYLDES FEIL BRUK

De aller fleste ulykkene med rulletrapper i Singapore i løpet av fjorårets ti første måneder, skjedde fordi folk ikke brukte dem riktig. Noe som kan være gjenkjennbart med norske forhold.

HEISMONTØR KLEMT I HJEL I SJAKTEN

Rett etter klokken tolv fredag den 29. desember ble politi, redningstjeneste og ambulanse varslet om en arbeidsulykke i en heissjakt syd i Stockholm.
2,500FølgereLik
1,060FølgereFølg
42AbonnenterAbonnér
X