30. november 2023

Montørklubben i KONE støtter heismontørene i Schindler

Montørklubben i KONE støtter sine kamerater i Schindler. Les deres støtteuttalelse her.

Montørklubben v/Kone gir alle arbeidstakere på Schindler en uforbeholden støtte til å forsvare sitt avtaleverk og tillitsvalgtes arbeid for å representere medlemmenes interesser.

Den fagforeningsfiendtlige holdningen til den nye ledelsen på Schindler kan ikke aksepteres. Innføringen av den fryktbaserte kulturen som våre kamerater opplever passer ikke inn i det arbeidslivet vi kjenner. Denne typen holdninger kan ikke aksepteres og vi kommer til å jobbe for at dette blir slått kraftig ned på av en samlet fagbevegelse!

Montørklubben v/Kone krever at truslene mot de tillitsvalgte trekkes og at det tas initiativ fra ledelsens side til å følge allerede inngåtte avtaler og føre reelle forhandlinger hvis man ønsker å endre på disse.

For montørklubben v/Kone
Bård Navrud – klubbleder
09.11.2020

Bård Navrud
Bård Navrud
Navrud er styremedlem i HMF.

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X