27. juli 2024

Montørklubben i KONE støtter heismontørene i Schindler

Montørklubben i KONE støtter sine kamerater i Schindler. Les deres støtteuttalelse her.

Montørklubben v/Kone gir alle arbeidstakere på Schindler en uforbeholden støtte til å forsvare sitt avtaleverk og tillitsvalgtes arbeid for å representere medlemmenes interesser.

Den fagforeningsfiendtlige holdningen til den nye ledelsen på Schindler kan ikke aksepteres. Innføringen av den fryktbaserte kulturen som våre kamerater opplever passer ikke inn i det arbeidslivet vi kjenner. Denne typen holdninger kan ikke aksepteres og vi kommer til å jobbe for at dette blir slått kraftig ned på av en samlet fagbevegelse!

Montørklubben v/Kone krever at truslene mot de tillitsvalgte trekkes og at det tas initiativ fra ledelsens side til å følge allerede inngåtte avtaler og føre reelle forhandlinger hvis man ønsker å endre på disse.

For montørklubben v/Kone
Bård Navrud – klubbleder
09.11.2020

Bård Navrud
Bård Navrud
Navrud er styremedlem i HMF.

Siste artikler

I EN BAKGÅRD PÅ GRØNLAND 

Heisbransjen har tatt store steg inn i fremtiden parallelt med den teknologiske utviklingen, men det kan virke som at utviklingen ikke helt har nådd ut overalt.

DA STEMPLINGSURET BLE INNFØRT PÅ BYGGEPLASSENE

I 1967 gikk Bygg- og Tømrermestrenes forening, Murermesternes forening og Oslo Entreprenørforening inn for stempling på byggeplassene i Oslo-området – noe som berørte alle yrkesgrupper som jobbet der.

HØYREBØLGEN OG FASCISMEN

Vi leser stadig oppslag i avisene om ytre høyres aktivitet i Europa, og hvordan de har gjort seg mer relevante i politikken. Reichsbürger-bevegelsens kuppforsøk i Tyskland i 2022 var en stor sak i mediene, der flere høyt profilerte medlemmer ble arrestert. Blant annet en tidligere dommer og politiker i Alternativ fur Deutchland – et parti som ble det tredje største partiet etter valget i 2017.

STATUS FRA KURSSENTERET

Vi er nå ferdig med FSE kurs for 2024, og vi er ca. halvveis med ukeskursene.
2,497FølgereLik
1,059FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X