20. april 2024
Home Støtteuttalelser til heismontørene i Schindler Hunton Arbeiderforening vil med dette gi sin fulle støtte til våre fagforeningskamerater i Schindler heis

Hunton Arbeiderforening vil med dette gi sin fulle støtte til våre fagforeningskamerater i Schindler heis

0
Hunton Arbeiderforening vil med dette gi sin fulle støtte til våre fagforeningskamerater i Schindler heis

Heismontørene i Schindler Heis er i konflikt med bedriftens ledelse. Bedriften har gått til frontalangrep på klubben. Hovedtillitsvalgt for montørene er blitt avskjediget. Tillitsvalgt for mellomlederne, organisert i Forbundet for ledelse og teknikk, har fått oppsigelse (kamuflert som endringsoppsigelse).

Bakgrunnen for konflikten er at bedriften på en rekke områder tar seg til rette, på tvers av inngåtte avtaler. De setter fagforeningen til side. Konflikten ble utløst av endringer i dataprogrammet for elektronisk verktøy. Montørene hevder at systemet medfører dobbeltfakturering.

Hunton Arbeiderforening kjenner seg godt igjen i den situasjonen dere er i. Vi har hatt en lignende ledelse i Hunton for noen få år siden. Vi alene vite lederne tar seg til rette flere steder i hele landet. Det nye herrefolket har god hjelp av NHO i sine forsøk på å undergrave fagbevegelsens styrke og våre framforhandlede avtaler. Det verste NHO veit er sterke fagforeninger.

Vi gir vår fulle støtte til Heis Montørenes Fagforening og bevilger kr 5000.

Hunton Arbeiderforening

X