24. april 2024

FSE-oppsamlingskurs i regi av HBU

Har du hatt FSE-kurs i løpet av de siste tolv måneder? HBU setter nå opp oppsamlingskurs for de som av ulike grunner ikke har hatt anledning til å delta på tidligere oppsatt kurs.

På grunn av pandemien gjennomføres kursene fortsatt via Teams. Dersom du ikke har  deltatt på FSE-kurs denne sesongen, det vil si i tiden mellom høsten 2020 og frem til i dag, så ta kontakt med Heisbranjens utdanningssenter for påmelding.

Siste annonserte kurs:

21. april kl 08:00 – 11:00 via Teams
22. april kl 08:00 – 11:00 via Teams
27. april kl 08:00 – 11:00 via Teams
28. april kl 08:00 – 11:00 via Teams

Maks 12 måneder mellom FSE-kursene

Det er et krav i forskriften om at det skal gis nødvendig opplæring, øvelse og instruksjon i FSE-forskriften minimum hver 12. måned eller oftere. For fortsatt å kunne ivareta sikkerheten anbefaler DSB at FSE-opplæringen gjennomføres nettbasert så lenge smittevernreglene fraråder klasseromskurs.

FSE for sesongen 2021/2022

Fra og med høsten 2021 vil det bli satt opp nye FSE-kurs for sesongen som vil strekke seg til våren 2022. Forhåpentligvis da som klasseromskurs slik som vi er vant med.

Førstehjelpskurs

Forskriften stiller krav til årlig førstehjelpskurs med blant annet en spesialopplæring i førstehjelp ved ulykker forårsaket av elektrisk strøm.

HBU har hatt som målsetning å sette opp fysiske oppsamlingskurs i førstehjelp, så snart forholdene tillater det. Det er fortsatt usikkert når dette lar seg gjennomføre.

DSB har for øvrig gitt en utsettelse på den praktisk gjennomføring av førstehjelp frem til og med den 01.09.2021. Dette med en mulighet for forlengelse hvis situasjonen tilsier det.

Siste artikler

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X