Digital heiscup 2021

Det nærmer seg avspark for årets (digitale) heiscup. Her er alt du trenger å vite.

For å delta i årets digitale heiscup, må en del ting på plass i forkant. Lagets kaptein, sjef eller manager (kall det hva dere vil) må ha en PlayStation 4 eller 5, samt en kopi av spillet FIFA 21. I tillegg kreves det et aktivt PLUS-medlemskap på PlayStation Network.

Turneringen foregår gjennom plattformen Gamer.no. Kapteinen må derfor også opprette en konto på www.gamer.no, og koble sin Playstation Network-ID opp mot denne. Dette gjøres ved å trykke seg inn på Gamer.no-profilen sin, og deretter trykke «legg til spillkontoer». Her fører man inn PlayStation Network-IDen under «PlayStation Network», og deretter trykker man på «lagre alle kontoer».

Turneringen spilles som en utslagsturnering med innledende gruppespill. Basert på antall deltakere vil vår Gamer.no-administrator dele inn i passelig størrelse på gruppene, og bestemme om man er 8 eller 16 spillere i sluttspillet.

Påmelding

Dere melder dere på turneringen direkte gjennom Gamer.no-lenken her:
https://www.gamer.no/turneringer/heismontorenes-fagforening-fifa-mesterskap/9784/

Spillinnstillinger

 • Online treningskamp med 90 rated som stalltype (IKKE FUT)
 • Omgang: 6 minutter
 • Hastighet: Normal
 • Vanskelighetsgrad: Verdensklasse

Link til video som viser hvordan man inviterer og stiller inn riktige innstillinger: 

Regler

 • Alle lag er tillatt
 • Hjemmelag (På Gamer.no) inviterer til kamp
 • Finn din neste motstander under fanen «Kamper» og søk opp laget ditt. Klikk deg inn på kampsiden for å finne PlayStation Network-IDen til motstander. Du kan også finne den neste kampen din under «Mine uspilte kamper» på profilen din på Gamer.no
 • Resultatet registreres på Gamer.no ved å trykke deg inn på kampsiden mellom deg og din motstander. Motstander skal bekrefte resultatet
 • Bildebevis av resultat er påkrevd. PSN ID og resultat skal komme frem på bilde/screenshot som lastes opp på kampsiden på Gamer.no
 • Ved uavgjort skal det spilles ny kamp med 2 minutter per omgang, for å simulere ekstraomganger. Er det fortsatt uavgjort etter ekstraomgangene, skal det spilles ny(e) kamp(er) med 2 minutter per omgang, med Golden Goal (første målet vinner) frem til man har en vinner. 
 • 15 minutters walkovertid. Møter man ikke opp til avtalt tid innen 15 minutter vil motstander få seieren. 

Kontakt admin

Dere kan kontakte admin ved å sende inn en rapport på kampsiden på Gamer.no, eventuelt kan admin (André/aostbo) kontaktes på 469 50 623.

Har du andre spørsmål kan du ta kontakt med Heismontørenes ansvarlige arrangør, kasserer Thomas Johansen på kasserer@heis.no.

Forrige artikkelFull støtte til streikende scene- og teaterarbeidere
Neste artikkelEr det på tide å si morna, Erna?