30. november 2023

Digital heiscup 2021

Det nærmer seg avspark for årets (digitale) heiscup. Her er alt du trenger å vite.

For å delta i årets digitale heiscup, må en del ting på plass i forkant. Lagets kaptein, sjef eller manager (kall det hva dere vil) må ha en PlayStation 4 eller 5, samt en kopi av spillet FIFA 21. I tillegg kreves det et aktivt PLUS-medlemskap på PlayStation Network.

Turneringen foregår gjennom plattformen Gamer.no. Kapteinen må derfor også opprette en konto på www.gamer.no, og koble sin Playstation Network-ID opp mot denne. Dette gjøres ved å trykke seg inn på Gamer.no-profilen sin, og deretter trykke «legg til spillkontoer». Her fører man inn PlayStation Network-IDen under «PlayStation Network», og deretter trykker man på «lagre alle kontoer».

Turneringen spilles som en utslagsturnering med innledende gruppespill. Basert på antall deltakere vil vår Gamer.no-administrator dele inn i passelig størrelse på gruppene, og bestemme om man er 8 eller 16 spillere i sluttspillet.

Påmelding

Dere melder dere på turneringen direkte gjennom Gamer.no-lenken her:
https://www.gamer.no/turneringer/heismontorenes-fagforening-fifa-mesterskap/9784/

Spillinnstillinger

 • Online treningskamp med 90 rated som stalltype (IKKE FUT)
 • Omgang: 6 minutter
 • Hastighet: Normal
 • Vanskelighetsgrad: Verdensklasse

Link til video som viser hvordan man inviterer og stiller inn riktige innstillinger: 

Regler

 • Alle lag er tillatt
 • Hjemmelag (På Gamer.no) inviterer til kamp
 • Finn din neste motstander under fanen «Kamper» og søk opp laget ditt. Klikk deg inn på kampsiden for å finne PlayStation Network-IDen til motstander. Du kan også finne den neste kampen din under «Mine uspilte kamper» på profilen din på Gamer.no
 • Resultatet registreres på Gamer.no ved å trykke deg inn på kampsiden mellom deg og din motstander. Motstander skal bekrefte resultatet
 • Bildebevis av resultat er påkrevd. PSN ID og resultat skal komme frem på bilde/screenshot som lastes opp på kampsiden på Gamer.no
 • Ved uavgjort skal det spilles ny kamp med 2 minutter per omgang, for å simulere ekstraomganger. Er det fortsatt uavgjort etter ekstraomgangene, skal det spilles ny(e) kamp(er) med 2 minutter per omgang, med Golden Goal (første målet vinner) frem til man har en vinner. 
 • 15 minutters walkovertid. Møter man ikke opp til avtalt tid innen 15 minutter vil motstander få seieren. 

Kontakt admin

Dere kan kontakte admin ved å sende inn en rapport på kampsiden på Gamer.no, eventuelt kan admin (André/aostbo) kontaktes på 469 50 623.

Har du andre spørsmål kan du ta kontakt med Heismontørenes ansvarlige arrangør, kasserer Thomas Johansen på kasserer@heis.no.

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X