4. oktober 2023

TKE scorer på bærekraftighet

TK Elevator kommer best ut i en undersøkelse om bærekraftighet, sammenlignet med over 500 tilsvarende bedrifter.

Det er TKE som selv skriver dette på sine nettsider.  Det er Sustainalytics som har gjennomført ESG-analysen av selskapet, og som gir dem en score på 13,8 på en skala fra 0 til 100. Målingen tar for seg kriterier som respekt for menneskerettigheter og hensyn til miljø- og klimaendringer. En score på mellom 10 og 20 klassifiseres som «lav risiko».

ESG er den engelske forkortelsen for Environmental, Social and Governance, som på norsk kan oversettes til miljø- , sosiale- og forretningsetiske forhold. ESG handler om hvordan et selskaps produkter og tjenester bidrar til bærekraftig utvikling og hvordan det påvirker samfunnet og miljøet.

Det skal visstnok være det beste resultatet blant de over 500 tilsvarende selskapene som det internasjonale ratingbyrået Sustainalytics har hatt med i sin undersøkelse.

Siste artikler

VELKOMMEN TIL BURSDAGSFEIRING

I disse dager er det 25 år siden Stiftelsen OPPHEI, som er et landsdekkende opplæringskontor for heisfaget, ble opprettet. Nå inviterer de til stor feiring!

VINNER AV ÅRETS HEISCUP

Det var knyttet stor spenning rundt hvem som skulle gå seirende ut av årets heiscup i den latviske hovedstaden. Mange lag var på forhånd utpekt som favoritter, deriblant Koneklubben som vant fjorårets heiscup i Malaga.

BRUSSEL VIL HA OMKAMP!

Etter mange politiske streiker og fanemarkeringer vant fagbevegelsen gjennom med mange av sine krav da Stortinget endelig vedtok regjeringens forslag til innstramminger i innleieregelverket.

PRAKTISK INFORMASJON OM HEISCUP 2023 I RIGA

Det nærmer seg avspark for årets Heiscup! Her er alt du trenger å vite før avreise.
2,486FølgereLik
1,037FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X