20. april 2024

TKE scorer på bærekraftighet

TK Elevator kommer best ut i en undersøkelse om bærekraftighet, sammenlignet med over 500 tilsvarende bedrifter.

Det er TKE som selv skriver dette på sine nettsider.  Det er Sustainalytics som har gjennomført ESG-analysen av selskapet, og som gir dem en score på 13,8 på en skala fra 0 til 100. Målingen tar for seg kriterier som respekt for menneskerettigheter og hensyn til miljø- og klimaendringer. En score på mellom 10 og 20 klassifiseres som «lav risiko».

ESG er den engelske forkortelsen for Environmental, Social and Governance, som på norsk kan oversettes til miljø- , sosiale- og forretningsetiske forhold. ESG handler om hvordan et selskaps produkter og tjenester bidrar til bærekraftig utvikling og hvordan det påvirker samfunnet og miljøet.

Det skal visstnok være det beste resultatet blant de over 500 tilsvarende selskapene som det internasjonale ratingbyrået Sustainalytics har hatt med i sin undersøkelse.

Siste artikler

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.
2,499FølgereLik
1,058FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X