2. april 2023

TKE scorer på bærekraftighet

TK Elevator kommer best ut i en undersøkelse om bærekraftighet, sammenlignet med over 500 tilsvarende bedrifter.

Det er TKE som selv skriver dette på sine nettsider.  Det er Sustainalytics som har gjennomført ESG-analysen av selskapet, og som gir dem en score på 13,8 på en skala fra 0 til 100. Målingen tar for seg kriterier som respekt for menneskerettigheter og hensyn til miljø- og klimaendringer. En score på mellom 10 og 20 klassifiseres som «lav risiko».

ESG er den engelske forkortelsen for Environmental, Social and Governance, som på norsk kan oversettes til miljø- , sosiale- og forretningsetiske forhold. ESG handler om hvordan et selskaps produkter og tjenester bidrar til bærekraftig utvikling og hvordan det påvirker samfunnet og miljøet.

Det skal visstnok være det beste resultatet blant de over 500 tilsvarende selskapene som det internasjonale ratingbyrået Sustainalytics har hatt med i sin undersøkelse.

Siste artikler

28 ARBEIDSTAKERE OMKOM PÅ JOBB

I fjor omkom 28 arbeidstakere på jobb i det landbaserte arbeidslivet i Norge. Åtte av disse var innen bygg og anleggsvirksomhet.

BRUDD I MELLOMOPPGJØRET

Som forventet ble det etter fire dager med lønnsforhandlinger brudd mellom LO og NHO torsdag den 30. mars.

ÅRSMØTE 2023

Husk årsmøte i Heismontørenes Fagforening torsdag 30. mars kl 15.30.

KONFLIKT I ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS!

Fredag den 17. mars, klokka 08.00, gikk klubben i ASSA Abloy ut i konflikt etter flere år med lønnsnedslag til tross for store overskudd i selskapet.
2,460FølgereLik
988FølgereFølg
34AbonnenterAbonnér
X