30. november 2022

TKE scorer på bærekraftighet

2,440FølgereLik
967FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér

TK Elevator kommer best ut i en undersøkelse om bærekraftighet, sammenlignet med over 500 tilsvarende bedrifter.

Det er TKE som selv skriver dette på sine nettsider.  Det er Sustainalytics som har gjennomført ESG-analysen av selskapet, og som gir dem en score på 13,8 på en skala fra 0 til 100. Målingen tar for seg kriterier som respekt for menneskerettigheter og hensyn til miljø- og klimaendringer. En score på mellom 10 og 20 klassifiseres som «lav risiko».

ESG er den engelske forkortelsen for Environmental, Social and Governance, som på norsk kan oversettes til miljø- , sosiale- og forretningsetiske forhold. ESG handler om hvordan et selskaps produkter og tjenester bidrar til bærekraftig utvikling og hvordan det påvirker samfunnet og miljøet.

Det skal visstnok være det beste resultatet blant de over 500 tilsvarende selskapene som det internasjonale ratingbyrået Sustainalytics har hatt med i sin undersøkelse.

Siste artikler

FORBUD MOT LYSRØR

I løpet av neste år blir det et forbud mot flere typer lysrør og sparepærer da disse inneholder svært skadelig kvikksølv. Det er en ustrakt bruk av lysrør i eldre heiser og i heissjakter.

Ukeskurs ved Heisbransjens Utdanningssenter 2023

Nå er det mulig å melde seg på ukeskurs på HBU for 2023.

ELEVADOR DE SANTA JUSTA

Lisboa er en svært kupert by. Ingen av høydene er veldig høye, men det er bratte sider opp og ned, og stort sett så finner du bebyggelse over alt. Dette førte også til at byen har diverse transportløsninger man finner få steder.

FANT ELENDIGE BOFORHOLD

Flere enn 11 000 gjestearbeidere jobber i Stockholm, og dette er utenom de som har en fast jobb i Sverige. Men hvor bor alle?
X