23. april 2024

Høy deltagelse i uravstemningen

Deltagelsen i uravstemningen over resultatet fra tariffoppgjøret viser nok en gang at Heismontørenes Fagforening har aktive og engasjerte medlemmer.

Hele 88,40 prosent av de stemmeberettigede medlemmene i Heismontørens Fagforening har avgitt sin stemme i uravstemningen på det fremforhandlede forslaget i tariffoppgjøret.

Da uravstemningen ble avsluttet onsdag kl 12.00 hadde 80,32 prosent stemt JA til forslaget, 16,03 prosent stemte NEI og 3,64 prosent stemte BLANKT.

«Det er bra å se at nesten hele 90 prosent deltok og bidrar til godt medlemsdemokrati», sier Markus Hansen, leder av HMF.

Han legger til at nå må jobben gjøres i lokale forhandlinger, med tanke på en svært høy prisvekst.

Siste artikler

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X