2. juli 2025

Heisprodusenten Hydroware får nye eiere

Et investeringsselskap har inngått en avtale om å kjøpe Hydroware fra selskapets grunnleggere og andre aksjonærer.

Det er den svenske heisprodusenten Hydroware som selv skriver på sine nettsider at investeringsselskapet CapMan Buyout kjøper den svenske heisprodusenten. Transaksjonen forventes å være fullført i juni 2022.

Hydroware ble grunnlagt i 1998 gjennom en MBO (Management buyout/Ledelsesoppkjøp) fra Schindler hvor selskapets grunnlegger og majoritetseier Kjell Johansson la grunnlaget for virksomheten og utviklet selskapet. Selskapet produserer, utvikler og selger driv- og kontrollsystemer for modernisering av heiser. Her til lands er de særlig kjent for sine hydrauliske heiser. Hydroware har rundt 170 ansatte, med hovedkontor i Alvesta og fire salgskontorer i Europa.

«Jeg grunnla Hydroware med en visjon om å skape et markedsledende selskap for modernisering av heiser basert på et markedsledende produkt, et førsteklasses tilbud til våre kunder og et positivt bidrag til et mer bærekraftig samfunn. Med det som base har Hydroware utviklet seg til å bli en internasjonal markedsleder i sitt segment. Jeg ønsker CapMan hjertelig velkommen om bord som ny eier og ser frem til vårt samarbeid i selskapets neste sterke vekstfase med blant annet lansering av nye produkter og fortsatt internasjonal ekspansjon. Med CapMans støtte er Hydroware godt posisjonert for fortsatt suksess», sier Hydroware sin grunnlegger Kjell Johansson i et innlegg på Hydroware sine nettsider.

Siste artikler

FERIEHJEMMET

Etter en større debatt ble det den 30. mai i 1951 vedtatt at foreningen skulle gå til innkjøp av en eiendom på Nesoddtangen.

ALT KAN REPARERES 

Slik som en kjent sykkelreparatør, så tenker han trolig i skruer og muttere – og opp igjennom oppveksten har han alltid søkt kunnskap ved å demontere ting for å se hvordan de virker.

TAKK FOR FERIEN!

Alle trenger et avbrekk i hverdagen, og det er takket være fagbevegelsen at vi her til lands kan glede oss over fem uker betalt ferie. Noe som mange arbeidstagere i land som for eksempel USA kan se langt etter, hvor de ansatte ikke har noen lovbestemt rett til ferie.

Urolige tider – eller en gyllen mulighet for EU-kåte liberalister?

Høyresiden i norsk politikk (og kanskje særlig partiet Venstre) bruker uro i verden som argument for norsk medlemskap i EU. Uten EU står vi uten et sikkerhetsnett, sier EU-tilhengerne, men dette handler egentlig om noe helt annet enn sikkerhet; nemlig det å få Norge inn i en union styrt av marked, konkurranse og kapital – med minst mulig fellesskapstekning, velferd og innblanding fra oss i fagbevegelsen.
2,492FølgereLik
1,130FølgereFølg
50AbonnenterAbonnér
X