19. mars 2024

Flyteknikerstreiken – NHO vil tvinge frem tvungen lønnsnemd!

NHO viser igjen sin vegring for løsning når det gjelder lønn til arbeidsfolk og yrkesgrupper. Påstandene om uakseptable krav og ikke ha bakkekontakt får stå for NHO sin egen regning.

Når NHO viser så elendig forhandlingstaktikk og mangel på løsningsorientering, så er det NHO som nok en gang rammer reisende som skal benytte fly. Både innenlands som utenlands!

Alle krav er for mye for NHO og arbeidsgiversiden. NHO «spiller på» å få til en tvungen lønnsnemd. Det er deres «pistol» mot arbeidstakerorganisasjoner. I en årrekke har NHO vist frem denne holdningen sin. 

Arbeidstakere skal ifølge NHO ikke ha god lønn og gode arbeidsforhold. Dersom yrkesgrupper får til dette, så betegner NHO disse avtalene og tariffavtalene som meningsløst gode!

Flyteknikere er i en lovlig streik som følge av krav om høyere lønn. Det er helt legitimt å kreve høyere lønn og gode arbeidsforhold for arbeidstakerorganisasjoner. Ikke bare for NHO, ledere og stortingsrepresentanter.

Heismontørenes Fagforening støtter Flyteknikerne i deres helt legale og lovlige streik, og oppfordrer NHO til å forhandle videre, se bredere og ikke ramme reisende som NHO er ansvarlige for i dag!

Heismontørenes Fagforening

Link til Norsk Flytekniker Organisasjon

Siste artikler

TONJE – IKKE BRENN’A PENSJON VÅR!

Den 14. mars gikk foreningen sammen med en rekke andre fagforeninger ut i en politisk streik mot den foreslåtte økningen av pensjonsalderen.

TID FOR ÅRSMØTER

Våren er i anmarsj og med det følger årsmøter i klubbene og i foreningen.

PENSJONSFORLIK ENDRER IKKE BEHOVET FOR POLITISK STREIK 

Til tross for at Arbeiderpartiet og Senterpartiet nå har fått med seg Høyre, SV, KrF, Venstre og MDG på et pensjonsforliket som går på å øke pensjonsalderen – så står den planlagte politiske streiken den 14. mars fortsatt ved.

HEISALARMER SOM BENYTTER 2G-NETTET MÅ OPPGRADERES

De store mobiloperatørene har varslet at de stenger ned 2G-nettet i løpet av 2025. Dette betyr at alle enheter som benytter 2G-nettet må byttes ut.
2,500FølgereLik
1,060FølgereFølg
42AbonnenterAbonnér
X