30. november 2023

GRATULERER MED TARIFFAVTALE!

Styret i Heismontørenes Fagforening gratulerer lagerarbeiderne ved 360Logistics og restaurantarbeiderne på Olivia i Hegdehaugsveien med tariffavtale!

Etter mer enn to måneders streik fikk de ansatte ved Olivia den 11. april endelig sin velfortjente tariffavtale som vil gi de medbestemmelse og bedre lønn.

Fra en av flere fanemarkering til støtte for de streikende på Olivia.

To uker tidligere fikk de streikende ved 360Logistics sin tariffavtale den 31. mars etter å ha streiket siden den 9. februar.

De har ikke bare vunnet denne kampen for seg selv, men for hele det norske arbeidslivet! 

Uten streikeerfaring, men med enorm kampvilje sto de løpet ut og vant igjennom mot arbeidsgiverne. Arbeidsgiverne, som forsøkte seg på skitne triks, undervurderte sine ansatte, støtten fra fagbevegelsen og sympati til de streikende fra «mannen i gata».

Foreningen stilte mannsterke opp med fana for å støtte de streikende under en fanemarkering.

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X