6. juni 2023

GRATULERER MED TARIFFAVTALE!

Styret i Heismontørenes Fagforening gratulerer lagerarbeiderne ved 360Logistics og restaurantarbeiderne på Olivia i Hegdehaugsveien med tariffavtale!

Etter mer enn to måneders streik fikk de ansatte ved Olivia den 11. april endelig sin velfortjente tariffavtale som vil gi de medbestemmelse og bedre lønn.

Fra en av flere fanemarkering til støtte for de streikende på Olivia.

To uker tidligere fikk de streikende ved 360Logistics sin tariffavtale den 31. mars etter å ha streiket siden den 9. februar.

De har ikke bare vunnet denne kampen for seg selv, men for hele det norske arbeidslivet! 

Uten streikeerfaring, men med enorm kampvilje sto de løpet ut og vant igjennom mot arbeidsgiverne. Arbeidsgiverne, som forsøkte seg på skitne triks, undervurderte sine ansatte, støtten fra fagbevegelsen og sympati til de streikende fra «mannen i gata».

Foreningen stilte mannsterke opp med fana for å støtte de streikende under en fanemarkering.

Siste artikler

OMKOM I PATERNOSTERHEIS

Før 2002 ble det anslått at det i Tyskland døde en person per år i en Paternosterheis. Nå har denne heistypen krevd enda et liv.

HMF VISER SIN STØTTE TIL AVSKJEDIGET TILLITSVALGT HOS IKEA

Mandag den 15. mai deltok foreningen på en støttemarkering utenfor Oslo tinghus hvor rettsaken mot arbeidsgiveren skulle foregå.

OSLO TAR FLERE GREP MOT SOSIAL DUMPING

Oslo kommune vil nå skjerpe kravene til sine leverandører for å bekjempe arbeidslivskriminalitet og sosial dumping.

VIL FLAGGE UT VINTAPPING TIL DANMARK

Den 10. mai deltok foreningen på en markering til støtte for Vin- og Brennevinarbeidernes fellesklubb på Gjelleråsen rett utenfor Oslo.
2,473FølgereLik
995FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X