20. april 2024

GRATULERER MED TARIFFAVTALE!

Styret i Heismontørenes Fagforening gratulerer lagerarbeiderne ved 360Logistics og restaurantarbeiderne på Olivia i Hegdehaugsveien med tariffavtale!

Etter mer enn to måneders streik fikk de ansatte ved Olivia den 11. april endelig sin velfortjente tariffavtale som vil gi de medbestemmelse og bedre lønn.

Fra en av flere fanemarkering til støtte for de streikende på Olivia.

To uker tidligere fikk de streikende ved 360Logistics sin tariffavtale den 31. mars etter å ha streiket siden den 9. februar.

De har ikke bare vunnet denne kampen for seg selv, men for hele det norske arbeidslivet! 

Uten streikeerfaring, men med enorm kampvilje sto de løpet ut og vant igjennom mot arbeidsgiverne. Arbeidsgiverne, som forsøkte seg på skitne triks, undervurderte sine ansatte, støtten fra fagbevegelsen og sympati til de streikende fra «mannen i gata».

Foreningen stilte mannsterke opp med fana for å støtte de streikende under en fanemarkering.

Siste artikler

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.

PARKERING ÅRSMØTE

Det er ordnet med flere parkeringsplasser for medlemmer som deltar på årsmøte i foreningen på foreningskontoret i Østre Aker vei 24, Oslo.

VIL HA NYE HELSEKRAV INN I HEISOVERENSKOMSTEN

Under tarifforhandlingene i 2022 ble det enighet om tiltak for å begrense eksponeringen av helsefarlig kvartsstøv ved arbeid i heissjakten. Nå krever foreningen ytterligere tiltak for å stanse eksponeringen.

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.
2,499FølgereLik
1,058FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X