1. mars 2024

SENTERET ER BLITT PUSSET OPP 

Det er ikke bare selve innholdet i kurset som er blitt fornyet ved kurssenteret, for nå er lokalene i kjelleren blitt utvidet og undervisningslokalene har fått seg et løft.

«Utdanningssenterets lokaler i kjelleren er nå utvidet med 88 kvadratmeter,» kan daglig leder Steinar Andresen fortelle.

Klasserommene fikk seg et malingsstrøk under koronaen og gulvbeleggene i klasserommene ble byttet ut i sommer. Men det stopper ikke der for også kjøkkenet og spiseplassen har fått seg et ansiktsløft.

«Senteret har også gått til anskaffelse av en gassgrill, så nå bør alt ligge til rette for en fin kursuke,» sier Steinar.

Siste artikler

HVA SKJER: POLITISK STREIK 14. MARS

Styret i Heismontørenes Fagforening har vedtatt en oppfordring til samtlige tilknyttede klubber om å gå til politisk streik fra klokka 13.00 den 14. mars.

Politisk streik mot økt pensjonsalder

Regjeringens forslag om å øke pensjonsalderen blir møtt med politisk streik og aksjoner.

HEISENE I VERDENS HØYESTE BYGG SKAL MODERNISERES

Med sine 828 meter er Burj Khalifa i Dubai, som sto ferdig i 2010, fortsatt verdens høyeste bygg. Nå skal heisene moderniseres.

OTIS SKAL MODERNISERE HEISENE I EIFFELTÅRNET

Heiser sørger for at besøkende til det 330 meter høye ikoniske tårnet i den franske hovedstaden skal slippe å ta beina fatt opp de 1665 trappetrinnene til toppen.
2,498FølgereLik
1,057FølgereFølg
41AbonnenterAbonnér
X