17. april 2024

TID FOR ÅRSMØTER

Våren er i anmarsj og med det følger årsmøter i klubbene og i foreningen.

I disse dager har de fleste klubbene unnagjort sine årsmøter, og den 18. april klokken 15.30 er det duket for årsmøte i Heismontørens Fagforening.

Lokasjon for møtet i Oslo er enda ikke avklart, men avdelinger utenfor Oslo kan samles lokalt og følge årsmøtet for å delta i avstemninger via Zoom.

Innkalling med dagsorden er blitt sendt ut på e-post til alle medlemmer. Ta kontakt med foreningen dersom du ikke har mottatt e-post med innkalling til møtet.

Forslag til årsmøtet må sendes til styret via e-post senest innen 28. mars. For ekstra tyngde bak forslaget, rådes du til å sende det til klubben din først, og i god tid før fristen. Da får klubben muligheten til å samle seg bak forslaget ditt.

Dersom du har innspill til kandidater til styret og andre faste oppgaver i foreningen – kan leder av valgkomiteen, Trond Polden, nås på e-post eller mobil 415 60 675. Øvrige medlemmer av valgkomiteen er Andreas Hauge (Otis), Håvard Hanslien (Orona), Kristoffer Syvertsen (Schindler), Lasse Evjen (TKE) og Andre Lyngås (Alimak). På bakside av medlemsbladet Heismontøren kan du se hvem som er på valg i år.

Møt opp for å bidra til en aktiv og demokratisk forening. Vi ses!

Siste artikler

DIGITAL LOGGBOK ER NÅ ETABLERT HOS KUNDER

Eiendomsselskapet Malling er den første kunden som tar i bruk Lilo-digital loggbok på alle eiendommer som de drifter. Det betyr at det er flere montører som får beskjed om å registrere seg som bruker og være klar for å loggføre digitalt.

FEM OMKOM I ULYKKE MED BYGGEPLASSHEIS

Mandag den 11. desember omkom fem bygningsarbeidere da en byggeplassheis raste ned 20 meter på en byggeplass nord for Stockholm.

DE FLESTE ULYKKER MED RULLETRAPP SKYLDES FEIL BRUK

De aller fleste ulykkene med rulletrapper i Singapore i løpet av fjorårets ti første måneder, skjedde fordi folk ikke brukte dem riktig. Noe som kan være gjenkjennbart med norske forhold.

HEISMONTØR KLEMT I HJEL I SJAKTEN

Rett etter klokken tolv fredag den 29. desember ble politi, redningstjeneste og ambulanse varslet om en arbeidsulykke i en heissjakt syd i Stockholm.
2,499FølgereLik
1,060FølgereFølg
42AbonnenterAbonnér
X