27. april 2024

TID FOR ÅRSMØTER

Våren er i anmarsj og med det følger årsmøter i klubbene og i foreningen.

I disse dager har de fleste klubbene unnagjort sine årsmøter, og den 18. april klokken 15.30 er det duket for årsmøte i Heismontørens Fagforening.

Lokasjon for møtet i Oslo er enda ikke avklart, men avdelinger utenfor Oslo kan samles lokalt og følge årsmøtet for å delta i avstemninger via Zoom.

Innkalling med dagsorden er blitt sendt ut på e-post til alle medlemmer. Ta kontakt med foreningen dersom du ikke har mottatt e-post med innkalling til møtet.

Forslag til årsmøtet må sendes til styret via e-post senest innen 28. mars. For ekstra tyngde bak forslaget, rådes du til å sende det til klubben din først, og i god tid før fristen. Da får klubben muligheten til å samle seg bak forslaget ditt.

Dersom du har innspill til kandidater til styret og andre faste oppgaver i foreningen – kan leder av valgkomiteen, Trond Polden, nås på e-post eller mobil 415 60 675. Øvrige medlemmer av valgkomiteen er Andreas Hauge (Otis), Håvard Hanslien (Orona), Kristoffer Syvertsen (Schindler), Lasse Evjen (TKE) og Andre Lyngås (Alimak). På bakside av medlemsbladet Heismontøren kan du se hvem som er på valg i år.

Møt opp for å bidra til en aktiv og demokratisk forening. Vi ses!

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X