15. juli 2024

DE FLESTE ULYKKER MED RULLETRAPP SKYLDES FEIL BRUK

De aller fleste ulykkene med rulletrapper i Singapore i løpet av fjorårets ti første måneder, skjedde fordi folk ikke brukte dem riktig. Noe som kan være gjenkjennbart med norske forhold.

Av totalt 632 uønskede hendelser med rulletrapp som ble rapportert i Singapore fra januar til oktober 2023, skyldtes 97 prosent av tilfellene brukerfeil. 

Sytten prosent av hendelsene skyldtes brukere som slet med store, tunge gjenstander som barnevogner, bagasje og handlevogner i rulletrappen. Mer enn halvparten av de involverte i disse hendelsene var 55 år eller eldre. Andre årsaker til hendelser inkluderer brukere som beveget seg på rulletrappen eller ikke holdt i håndløperen (16 %), fysiske helsetilstander til brukere, for eksempel brukere som føler seg svimmel (12 %), folk som ikke tar hensyn mens de er på rulletrappen (11 %), inkludert fra bruk av mobiltelefoner, sko eller kroppsdeler som kom i klem i trappen, spesielt blant små barn, (9 %). Mindre enn 3 prosent av hendelsene skyldtes mekaniske feil, skriver Elevatorworld.

Siste artikler

HØYREBØLGEN OG FASCISMEN

Vi leser stadig oppslag i avisene om ytre høyres aktivitet i Europa, og hvordan de har gjort seg mer relevante i politikken. Reichsbürger-bevegelsens kuppforsøk i Tyskland i 2022 var en stor sak i mediene, der flere høyt profilerte medlemmer ble arrestert. Blant annet en tidligere dommer og politiker i Alternativ fur Deutchland – et parti som ble det tredje største partiet etter valget i 2017.

STATUS FRA KURSSENTERET

Vi er nå ferdig med FSE kurs for 2024, og vi er ca. halvveis med ukeskursene.

HEISMONTØRENE VISER SIN STØTTE TIL DE STREIKENDE PÅ IKT OVERENSKOMSTEN

I over en uke har IKT-arbeiderene organisert i EL og IT Forbundet streiket for en anstendig lønn og heving av minstelønna som i dag starter på 358. 000 kroner.

#Heiscup2024: Velkommen til Barcelona

August er ikke langt unna; her er alt du trenger å vite om årets Heiscup.
2,498FølgereLik
1,059FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X