3. mai 2024

Hvordan melde seg på kurs på HBU?

Heisbranjens Utdanningssenter (HBU) har oppdatert sin læringsportal slik at kursdeltageren selv enkelt kan melde seg på ønsket kurs.

Læringsportalen til HBU er nå et fullverdig kurs- og kompetanseregistreringsverktøy. Her kan du gå inn og melde deg på kurs, eventuelt melde deg av et kurs. Her vil du også få opprettet en egen «min side» hvor du har kurshistorikk og alle kursbevis.

Det er viktig at du avklarer med avdelingsleder før du melder deg på et kurs. Husk å fylle inn med navn og e-post til avdelingsleder, som da vil få en melding om at du er påmeldt.

Du vil få en e-post og en SMS som bekreftelse på at du er påmeldt kurset. Senere vil du også få en påminnelse når det nærmer seg kursstart.

Nedenfor forklarer Martin Granseth (HBU) hvordan du enkelt melder deg på kurs.

Stiftelsen Heisbransjens Utdanningssenter ble etablert i 1988, og eies av Heismontørenes Fagforening (HMF) og Heisleverandørenes Landsforening (HLF) i fellesskap. Ifølge Overenskomsten for heisfaget har alle heismontører krav på en ukes kurs i året.

Siste artikler

HEISPLAN UNDERGRAVER FORTSATT DET ORGANISERTE ARBEIDSLIVET

Heisbransjen i Norge er godt organisert. Ca. 95% av heismontørene i Norge er med i en fagforening. Samtidig benytter de aller fleste heisfirmaene den landsomfattende tariffavtalen, Heisoverenskomsten, til å lage sine grunnleggende spilleregler mellom arbeidstakere og arbeidsgivere.

Når er det nok, Israel?

KRONIKK: Angrepene på Gazastripen har i skrivende stund herjet i 204 dager, og basert på FNs siste tall har 33.793 mennesker blitt drept, inkludert 14.500 barn, 10.000 kvinner, 490 helsepersonell, 244 hjelpearbeidere, 181 FN-ansatte, og 140 journalister. I tillegg antas det at 76.465 mennesker er skadet, og rundt 7000 er savnet. For meg snakker disse tallene for seg selv.

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.
2,501FølgereLik
1,061FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X