4. juni 2023

Rødt Oslo støtter heismontørene i Schindler

Rødt Oslo er glade for at heismontørene i Schindler står stødig og oppreist i kampen for faglige rettigheter. Les deres støtteuttalelse her.

Det er uakseptabelt at en bedriftsledelse prøver å svekke klubben ved å bryte inngåtte avtaler. Dette handler ikke om bruddene er små eller store, det handler om prinsippene for et ordna arbeidsliv.

Fagforeningsknusing er aldri akseptabelt og Schindler AS blir møtt med svar på tiltale når de nå har nektet å utbetale lønn til de ansatte for utført arbeid. Den som ikke betaler kan ikke regne med at noen arbeider.

Rødt Oslo støtter streiken i Schindler AS og oppfordrer sine medlemmer til å støtte streiken gjennom støtteerklæringer, deltakelse i markeringer, ved å bidra i digitale aksjoner og gjennom å vise støtte til streiken i alle sammenhenger hvor den kan løftes fram.

Se det opprinnelige innlegget på Rødt Oslos hjemmesider

Siste artikler

OMKOM I PATERNOSTERHEIS

Før 2002 ble det anslått at det i Tyskland døde en person per år i en Paternosterheis. Nå har denne heistypen krevd enda et liv.

HMF VISER SIN STØTTE TIL AVSKJEDIGET TILLITSVALGT HOS IKEA

Mandag den 15. mai deltok foreningen på en støttemarkering utenfor Oslo tinghus hvor rettsaken mot arbeidsgiveren skulle foregå.

OSLO TAR FLERE GREP MOT SOSIAL DUMPING

Oslo kommune vil nå skjerpe kravene til sine leverandører for å bekjempe arbeidslivskriminalitet og sosial dumping.

VIL FLAGGE UT VINTAPPING TIL DANMARK

Den 10. mai deltok foreningen på en markering til støtte for Vin- og Brennevinarbeidernes fellesklubb på Gjelleråsen rett utenfor Oslo.
2,473FølgereLik
996FølgereFølg
35AbonnenterAbonnér
X