21. mai 2024

Rødt Oslo støtter heismontørene i Schindler

Rødt Oslo er glade for at heismontørene i Schindler står stødig og oppreist i kampen for faglige rettigheter. Les deres støtteuttalelse her.

Det er uakseptabelt at en bedriftsledelse prøver å svekke klubben ved å bryte inngåtte avtaler. Dette handler ikke om bruddene er små eller store, det handler om prinsippene for et ordna arbeidsliv.

Fagforeningsknusing er aldri akseptabelt og Schindler AS blir møtt med svar på tiltale når de nå har nektet å utbetale lønn til de ansatte for utført arbeid. Den som ikke betaler kan ikke regne med at noen arbeider.

Rødt Oslo støtter streiken i Schindler AS og oppfordrer sine medlemmer til å støtte streiken gjennom støtteerklæringer, deltakelse i markeringer, ved å bidra i digitale aksjoner og gjennom å vise støtte til streiken i alle sammenhenger hvor den kan løftes fram.

Se det opprinnelige innlegget på Rødt Oslos hjemmesider

Siste artikler

DU KAN NÅ AVGI DIN STEMME

Den 8. mai ble det enighet i forhandlingene på heisoverenskomsten. Frem til 23. mai kan alle medlemmer si hva de mener om resultatet ved å avgi sin stemme.

ENIGHET I TARIFFOPPGJØRET

Etter tre dager med forhandlinger ble det onsdag kveld enighet med arbeidsgiverne i tarifforhandlingene på heisoverenskomsten.

TARIFFORHANDLINGENE DAG FOR DAG

Mandag 6. mai til onsdag 8. mai er satt av til tarifforhandlinger på Overenskomsten for heisfaget.

TARIFFORHANDLINGENE STARTER I DAG

Det var et forventningsfullt og optimistisk forhandlingsutvalg som i dag stilte til forhandlinger i Næringslivets Hus på Majorstua i Oslo.
2,501FølgereLik
1,063FølgereFølg
44AbonnenterAbonnér
X