30. november 2023

Rødt Oslo støtter heismontørene i Schindler

Rødt Oslo er glade for at heismontørene i Schindler står stødig og oppreist i kampen for faglige rettigheter. Les deres støtteuttalelse her.

Det er uakseptabelt at en bedriftsledelse prøver å svekke klubben ved å bryte inngåtte avtaler. Dette handler ikke om bruddene er små eller store, det handler om prinsippene for et ordna arbeidsliv.

Fagforeningsknusing er aldri akseptabelt og Schindler AS blir møtt med svar på tiltale når de nå har nektet å utbetale lønn til de ansatte for utført arbeid. Den som ikke betaler kan ikke regne med at noen arbeider.

Rødt Oslo støtter streiken i Schindler AS og oppfordrer sine medlemmer til å støtte streiken gjennom støtteerklæringer, deltakelse i markeringer, ved å bidra i digitale aksjoner og gjennom å vise støtte til streiken i alle sammenhenger hvor den kan løftes fram.

Se det opprinnelige innlegget på Rødt Oslos hjemmesider

Siste artikler

HMF-SKOLEN

Det er nå blåst nytt liv i studievirksomheten i foreninga vår, og HMFs grunnskole er allerede godt i gang.

Har du ny adresse?

For at post fra foreningen, slik som fagforeningsbladet Heismontøren, skal finne veien til din postkasse er vi avhengig av at du selv endrer din nye adresse.

STATUS TARIFFAVTALER PÅ MØRE

Én ny tariffavtale er i boks – en annen milelangt unna.

MINDRE INNLEIE ETTER LOVENDRING

En ny rapport fra De Facto som kartlegger situasjonen på byggeplasser i Oslo og Akershus etter at forbudet trådte i kraft, viser en nedgang i bruken av innleie hvor flere er blitt tilbudt faste ansettelser.
2,491FølgereLik
1,051FølgereFølg
38AbonnenterAbonnér
X