3. februar 2023

Rødt Oslo støtter heismontørene i Schindler

2,441FølgereLik
988FølgereFølg
32AbonnenterAbonnér

Rødt Oslo er glade for at heismontørene i Schindler står stødig og oppreist i kampen for faglige rettigheter. Les deres støtteuttalelse her.

Det er uakseptabelt at en bedriftsledelse prøver å svekke klubben ved å bryte inngåtte avtaler. Dette handler ikke om bruddene er små eller store, det handler om prinsippene for et ordna arbeidsliv.

Fagforeningsknusing er aldri akseptabelt og Schindler AS blir møtt med svar på tiltale når de nå har nektet å utbetale lønn til de ansatte for utført arbeid. Den som ikke betaler kan ikke regne med at noen arbeider.

Rødt Oslo støtter streiken i Schindler AS og oppfordrer sine medlemmer til å støtte streiken gjennom støtteerklæringer, deltakelse i markeringer, ved å bidra i digitale aksjoner og gjennom å vise støtte til streiken i alle sammenhenger hvor den kan løftes fram.

Se det opprinnelige innlegget på Rødt Oslos hjemmesider

Siste artikler

KAMPEN OM LEDERVERVET I FORBUNDET

Eystein Garberg (44) mener det er mye bra i forbundet i dag, men at vi er forpliktet til å forbedre oss hele tiden. Han er en av to kandidater som stiller til valg som ny forbundsleder på landsmøte i mars.

GRØNN FREMTID, BÆREKRAFT OG NULLUTSLIPP – HVOR FLINKE ER EGENTLIG HEISSELSKAPENE?

Om du er i butikken og handler, tar kollektivt, eller ser på tv er det én gjenganger: Miljø. Det handler om nullutslipp, bærekraft og en grønnere fremtid for oss alle og jordkloden. Dette markeres gjerne med et grønt blad eller noe vi forbinder med naturen.

KONE KJØPER STARLIFT

I dag ble det kjent at Kone AS har kjøpt norskeide Starlift AS.

Ny faglig leder på OPPHEI

Opplæringskontoret for heisfaget har fått ny faglig leder. Tidligere heismontør Lars Selebø har tatt over etter at Geir Håvi gikk av med pensjon tidligere i år. Vi tok en tur opp til senteret på Karihaugen for en prat med Oppheis nyeste tilskudd.
X