14. april 2024
Home Støtteuttalelser til heismontørene i Schindler EL og IT Forbundet Distrikt Trøndelag støtter heismontørene hos Schindler i deres kamp!

EL og IT Forbundet Distrikt Trøndelag støtter heismontørene hos Schindler i deres kamp!

0
EL og IT Forbundet Distrikt Trøndelag støtter heismontørene hos Schindler i deres kamp!

Det norske arbeidsliv har ikke bruk for bedrifter som ikke ønsker å opptre ryddig og seriøst. Heisbedriften Schindler evner ikke å respektere de tillitsvalgte eller tariffavtalen. I tillegg spekuleres det i kreative måter å fakturere på som gir kundene en merkostnad uten å få mer arbeid utført. Vi kan ikke la en slik ukultur feste seg i noen av bransjene vi organiserer i!

Heismontørene hos Schindler står nå fremst i kampen for å bevare en seriøs heisbransje! EL og IT Forbundet Distrikt Trøndelag støtter heismontørene hos Schindler i kampen de tar på vegne av en hel bransje!

Solidarisk hilsen
EL og IT Forbundet Distrikt Trøndelag For arbeidsutvalget
Kim Olav Johansen
Leder

X