25. april 2024

UTDANNINGSPROGRAMMET NEIEP

USA og Norge er mest sannsynlig de to eneste landene i verden som har et eget fag for heismontøryrket, men til forskjell fra Norge har ikke amerikanerne noen offentlig yrkesskole.

Amerikanske heismontørers utdanningssenter NEIEP har etablert et nasjonalt utdanningsprogram som er enhetlig over hele landet, slik at alle lærlingene får de samme kursene uavhengig av hvilken stat de er registrert i. NEIEP tilbyr også videreutdanning til ferdig utlærte heismontører.

Nylig besøkte Elevatorinfo en messe som National Elevator Industry Education Program (NEIEP) arrangerte i Arlington, og de delte denne filmen fra presentasjonen.

Siste artikler

HVA ER EN HEIS?

Det er et spørsmål jeg ofte stiller når jeg holder kurs. Det er mange som jobber i heisfaget som ikke kan svare, og når jeg får svar så får jeg mange forskjellige. Så da tenkte jeg å kanskje hjelpe til litt med å prøve å definere svaret.

1. mai 2024 med Heismontørenes Fagforening

Bli med på familiearrangement med HMF.

Å HA DET ÅLREIT PÅ JOBB

Vi har vel alle tasset rundt i ukesvis alene på arbeide, for så å behøve litt hjelp på en jobb. Etter å ha jobbet sammen med noen andre så kjenner man seg litt blidere, litt mer positiv og alt er bedre. Det er ikke så rart, vi er jo sosiale vesener.

Jentene i bransjen samles på kvinnedagen

Vi var så heldige å få en invitasjon til Heisjentenes samling på kvinnedagen 8. mars. Jentene i bransjen samles for å ta opp viktige saker, snakke om problematikk i bransjen og for å delta i 8. mars-toget. Elleve medlemmer møtte opp til samlingen som gikk over to dager. På programmet gikk faglig og sosialt innhold hånd i hånd.
2,499FølgereLik
1,061FølgereFølg
43AbonnenterAbonnér
X