30. november 2022

UTDANNINGSPROGRAMMET NEIEP

2,440FølgereLik
967FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér

USA og Norge er mest sannsynlig de to eneste landene i verden som har et eget fag for heismontøryrket, men til forskjell fra Norge har ikke amerikanerne noen offentlig yrkesskole.

Amerikanske heismontørers utdanningssenter NEIEP har etablert et nasjonalt utdanningsprogram som er enhetlig over hele landet, slik at alle lærlingene får de samme kursene uavhengig av hvilken stat de er registrert i. NEIEP tilbyr også videreutdanning til ferdig utlærte heismontører.

Nylig besøkte Elevatorinfo en messe som National Elevator Industry Education Program (NEIEP) arrangerte i Arlington, og de delte denne filmen fra presentasjonen.

Siste artikler

FORBUD MOT LYSRØR

I løpet av neste år blir det et forbud mot flere typer lysrør og sparepærer da disse inneholder svært skadelig kvikksølv. Det er en ustrakt bruk av lysrør i eldre heiser og i heissjakter.

Ukeskurs ved Heisbransjens Utdanningssenter 2023

Nå er det mulig å melde seg på ukeskurs på HBU for 2023.

ELEVADOR DE SANTA JUSTA

Lisboa er en svært kupert by. Ingen av høydene er veldig høye, men det er bratte sider opp og ned, og stort sett så finner du bebyggelse over alt. Dette førte også til at byen har diverse transportløsninger man finner få steder.

FANT ELENDIGE BOFORHOLD

Flere enn 11 000 gjestearbeidere jobber i Stockholm, og dette er utenom de som har en fast jobb i Sverige. Men hvor bor alle?
X