15. juni 2024
Home Støtteuttalelser til heismontørene i Schindler Støtteuttalelse fra Elektromontørenes forening Oslo og Akershus

Støtteuttalelse fra Elektromontørenes forening Oslo og Akershus

0
Støtteuttalelse fra Elektromontørenes forening Oslo og Akershus

Elektromontørenes forening Oslo og Akershus har fulgt konflikten i heisbedriften Schindler AS og er forferdet over å høre at Klubblederen og Hovedtillitsvalgt i Schindler, Alexander Jordnes, har fått avskjed av sin arbeidsgiver!

Vi er overrasket over at en så stor bedrift som tidligere fremstod som en veldrevet og seriøs tar i bruk Arbeidsmiljølovens hardeste straff, mot en tillitsvalgt som gjør jobben han er valgt til å gjøre på vegne av sine arbeidskollegaer. Dette er forsøk på fagforeningsknusing og det kan vi som en del av fagbevegelsen aldri akseptere.

Et angrep på en tillitsvalgt, er et angrep på det organiserte arbeidslivet.
Elektromontørenes forening Oslo og Akershus krever at NHO og NELFO tvinger bedriften Schindler til å trekke tilbake avskjeden og gjeninnsette Alexander Jordnes i sin stilling og respektere han og de andre tillitsvalgte i bedriften.

Med vennlig hilsen
Elektromontørenes forening Oslo og Akershus
Kai-Otto Helmersen
Leder

X