15. juni 2024
Home Støtteuttalelser til heismontørene i Schindler FAGFORBUNDET Teater og Scene: Til våre gode fagforeningskamerater i Heismontørenes Fagforening

FAGFORBUNDET Teater og Scene: Til våre gode fagforeningskamerater i Heismontørenes Fagforening

0
FAGFORBUNDET Teater og Scene: Til våre gode fagforeningskamerater i Heismontørenes Fagforening

Heisfirmaet Schindler har avskjediget heismontør og hovedtillitsvalgt i Schindler Alexander Jordnes etter en konflikt. I stedet for å gå i dialog med klubben har Schindler valgt å angripe de ansatte ved å sparke tillitsvalgte. Fagforbundet Teater og Scene mener det er uakseptablet at en bedrift behandler sine ansatte og tillitsvalgte på denne måten. Vi kan ikke akseptere at arbeidsgivere raserer grunnlaget for et anstendig partssamarbeid og tolker dette som et angrep på en samla fagbevegelse. Fagforbundet Teater og Scene krever at avskjeden oppheves umiddelbart. Heismontørene har vår fulle støtte og vi oppfordrer spesielt alle teatre i Norge som bruker Schindler som heisfirma om å bytte leverandør. Selskaper som driver med fagforeningsknusing fortjener ikke samfunnsbevisste kunder.

Solidarisk hilsen,
Fagforbundet Teater og Scene 11. desember 2020

Se opprinnelig innlegg her

X